Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Piano-, harmonikka- ja yksinlauluopetukseen ilmoittautuminen

Karstulan kansalaisopisto järjestää Kyyjärvellä pianon- ja harmonikansoiton sekä yksinlaulun opetusta. Ilmoittautumiset 30.8. mennessä.


Ilmavoimien Big Bandin konsertti menestys HaminassaIlmavoimien Big Band valmistautuu Hamina Tattooseen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Ilmavoimien Big Band valmistautuu Hamina Tattooseen

28.7.2010 Raimo Salo / Irma Mäkelä/ Mediamyllärit

Ilmavoimien Big Bandin On elon retki näin kiertue valmistautuu Hamina Tattoon konserttiin, joka on 5.8 klo 19-21 Haminan kaupungin liikuntahallissa.

Yhteensä konsertteja on 7 ja Jyväskylän Paviljongissa esiinnytään 17.11. Bändi harjoitteli solistiensa kanssa Tikkakoskella 26.7 ja kuvassa ovat Topin pojan Kalervo Kärjen kanssa vasemmalta lukien Mia Leivo, Kaija Pietilä, Saija Varjus, Erkki Räsänen ja Raimo Salo.

Konsertissa kuullaan 20 Toivo Kärjen rintamalla säveltämää kappaletta, Topin hittikappaleiden seassa kuullaan myös ennen kuulemattomia lauluja. Orkesteri julkaisee Haminan keikalla ensimmäisen On elon retki näin levynsä, jossa on 19 hienoa sävelmää.

Toinen 16 laulua sisältävä cd julkaistaan syksymmällä. Tuotanto VL-Musiikki Oy. Konsertit juontaa koko kansan tuntema tv-kasvo Heikki Kahila. Keski-Suomen uutiset nauhoitti uutispätkän harjoituksista ja se nähdään piakkoin Keski-Suomen uutisissa (Tv2) ja siitä viikon ajan Yle Areenassa.

Tervetuloa Oikean Musiikin Konsertteihin!