Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Viimeistä viedään

30.7.2010 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan telttaviikkojen viimeistä viedään. Eilen (to 29.7.) aloitimme Mattilan leikkikentällä ja tänään sekä sunnuntaina jatkamme. Kiitämme entisen Pölkin koulun asukkaita hyvästä telttapaikasta ja viime viikosta sekä toivotamme siunausta :-)

Pölkin telttaviikon kaksi viimeistä tilaisuutta osoittivat, että mukaantulijoita vielä piisaa, kunhan sade ei häiritse. Tuota sadekeliä onkin tänä kesänä ollut varsin harvoin, eikä luonto varmasti pistä pahakseen vesipisaroista. Emme siis mekään, mutta kiitämme kyllä taivaan Isää poutakeleistä telttakokousten aikaan.

Nyt alkanut telttakokoussarja Mattilan pihassa on tämän kesän viimeinen helluntaiseurakunnan toimesta ja sen jälkeen teltta puretaan varastoon lepäämään sekä ensi kesää odottamaan. Meneillään olevassa kokoussarjassa mukana on evankelista Helvi Malinen Jyväskylästä. Ainakin eilisiltana Helvin sanat osuivat hyvin kuulijakunnan ajatuksiin, mietteisiin ja pohdintoihin. Mielenkiinnolla odotamme, mitä Jumalalla on varattuna tuleville illoille. Luvassa on myös todistuksia, eikä musiikkikaan ole ihan vain kuoron siivittämää. Siispä tervetuloa ottamaan selvää, mitä teltassa tapahtuu :-) Avaathan ennen kaikkea sydämesi sille, mitä Jumalalla on sinulle varattuna :-) Toivon mukaan teltalla tapaamme tänään (pe 30.7.) klo 19 ja sunnuntaina 1.8. klo 19!!