Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kansalaisopiston toimintaa Kyyjärvellä

Karstulan kansalaisopiston opinto-ohjelma on ilmestynyt Viispiikkisen välissä torstaina 26.8. joka talouteen kolmen kunnan alueella. Kannattaa ottaa liite talteen. Opiston toiminta käynnistyy pääosin viikolla 36 (ma 6.9.). Alla olevaan listaan on kerätty tiivistelmä Kyyjärven tarjonnasta.


Leirintäalueen venetsialaiset peruttuSatama kylpi auringossaJalmari ja Aino Kytölän jälkeläiset kokoontuivat KytöläänSataman vihkiäiset perjantaina 13.8.2010VastatuultaKissa kateissa OikarillaVuoden 2010 opintostipendien haku

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Satama kylpi auringossa

21.8.2010 Maija Suunniittu/Pirkko Kotanen, kuvat Esa Nieminen

Sataman vihkiäisiä vietettiin 13.8.2010

Sataman juhlatunnelman loitsi kaunis sää ja Amoroson leppoisa musiikki. Kukkanauhan katkaisivat kunnanvaltuuston pj. Maija Uusisalo ja Maija Suunniittu.

Pintapelastus ja ensiapunäytös kiinnostivat kovasti juhlijoita. Keski-Suomen Pelastuslaitoksen Kyyjärven puolivakinaisen palokunnan toteuttamana. Näytöksen johtajana toimi palopäällikkö Ari Halminen.

Lasten rantaongintakilpailussa Ahti ei suonut antimiaan ja saalis jäi pieneksi. Kilpailun voitti Mikael Mäntynen kolmella kalalla.

Jukka Laasala ja Ismo Takala palkittiin hyvin pärjänneinnä Suomen vahvin palomiesparikilpailun menestyksestä.

Kunnanjohtaja Matti Muukkonen kertoi sataman valmistumisen vaiheista ja kehotti käyttämään hyödyksi satamaa erilaisissa tapahtumissa. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo viittasi puheessaan myös sataman käyttömahdollisuuksiin erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Illan piristeenä ja nauruhermojen kutkuttajina esiintyi illan aikana kenraaliharjoituksen ja ensiesityksen saanut Lempin ja Toivon myöhempi lempi- esitys. Pääosassa Maija Suunniittu ja Erkki Koivisto, tarinan kertojana Eevaliisa Hakola.

Partiolaiset järjestivät buffetin ja ongintaa lapsille. Makkaranpaistopiste oli illan aikana niin kovassa käytössä, että nuotiorengas rikkoutui moneen osaan runsaan käytön seurauksena.

Kaiken kaikkiaan ilta oli leppoisa ohjelman ja juhlijoiden luoman tunnelman ansiosta.

Kulttuuri ja vapaa-aikatoimi kiittävät kaikkia, jotka edesauttoivat juhlan onnistumiseen.