Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyypartio kutsuu jälleen!

9.8.2010 Heini Nissinen

Kesä on vietetty lomaillen ja alkukesän Tyrsky-leirin muistot mielessä. Nyt on aika aloittaa uusi partiosyksy, mikä ei onnistukaan ihan helposti.

Kyyjärvi on pieni, mutta eloisa kunta. Tänä syksynä kuitenkin tätä eloisaa kylää vaivaa partiotoiminnan aikuisten puute! Tutut vetäjät jatkavat toiminnassa, mutta vain osittain. Viime vuonna toiminnassa mukana olleet lapset voivat jatkaa omissa laumoissa ja seikkailija-ryhmissään. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, etteivät joukon vanhimmat lapset eli tarpojat saa vetäjää ollenkaan. Sitäkin suurempi huoli meillä on uusista sudenpennuista – kuka heitä lähtisi kuljettamaan läpi partiomaailman?


Keskiviikkona 11.8. klo 19.00 (huom aika!) Lipsuntinkujalle Ekin ja Riitan luokse kokoontuvat kaikki aikuiset partiolaiset suunnittelemaan tulevaa syksyä. Jos tunnet jonkunlaista kipinää toimia lasten kanssa ja samalla kerätä erähenkisiäkin partiokokemuksia, tule paikalle! Vetoan tällä kutsulla kaikkiin kyyjärveläisiin! Emmehän halua, että 25 vuotta vanha partiolippukuntamme joutuisi laittamaan pillit pussiin vain sen takia, ettei aikuiset ole valmiita?


PS. Kaikki Kyypartiolaiset (niin uudet kuin vanhatkin) ilmoittautuvat mukaan toimintaan 27.8. mennessä osoitteeseen heini.nissinen@gmail.com tai p. 044 3456 737. Ilmoita nimesi ja syntymävuotesi (sekä ryhmäsi nimi, jos muistat).


Partiovasemmalta,

lippukunnanjohtaja Heini ”Mami” Nissinen