Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Seurakuntavaalit on sopuvaalit

Tämän syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9.2010 klo 16. Yksi ehdokaslista jätettiin määräaikaan mennessä.


Anne ja Heikki Noposen koti siunattiin”Gochisosama deshita!”Itadakimasu! - Syödään japanilasittain!Hiljaisuuden messuJari Kuusi siirtyy Tampereelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Anne ja Heikki Noposen koti siunattiin

12.9.2010 Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 12.9.2010 oli Anne ja Heikki Noposella kodin siunaus ja tupaantuliaisseurat.

Kodin siunaamisen toimitti kirkkokäsikirjan mukaisesti khra Olavi Vallivaara: "Jumala on hyvyydessään antanut Anne ja Heikki Noposen perheelle tämän uuden kodin ja läheiset ihmiset. Siunatkoon kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki, tämän kodin ja kaikki, jotka täällä asuvat ja vierailevat."  Siunauspuheessaan kirkkoherra puhui siunauksen sisällöstä ja sen merkityksestä yksityiselle ihmiselle ja kristitylle kodille. Siunaamisen jälkeen seurapuheen piti Erkki Peltokangas. Hän puhui Efesolaiskirjeen 2 luvun lopun johdolla. Hän puhui mm. ajallisen kodin merkityksestä, hengellisen kodin Jumalan valtakunnan kalleudesta ja siitä turvallisuudesta, jonka Jumala antaa uskovaiselle ihmiselle hänen hoidossaan.

Uusi koti olikin täynnä ystäviä ja seuravieraita. Hyvä on Anne ja Heikki Noposen asua yhdessä Venlan, Sofian ja Sannin kanssa uudessa kodissa. Toivotamme Onnea ja siunausta uudelle kodille ja siellä asuvalle perheelle.