Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Seurakuntavaalit on sopuvaalit

Tämän syksyn seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9.2010 klo 16. Yksi ehdokaslista jätettiin määräaikaan mennessä.


Anne ja Heikki Noposen koti siunattiin”Gochisosama deshita!”Itadakimasu! - Syödään japanilasittain!Hiljaisuuden messuJari Kuusi siirtyy Tampereelle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hiljaisuuden messu

27.8.2010 Minna Erkkilä

Sunnuntai-iltana 5.9. on Kyyjärven kirkossa hieman tavallisesta poikkeava jumalanpalvelus.

Hiljaisuuden messu on vahvasti musiikkiin ja erityisesti Pekka Simojoen säveltämiin lauluihin pohjautuva jumalanpalvelus.  Sen toimittaa pastori Jari Kuusi ja lauluosuudet esittää Kinnula-kuoro. Jumalanpalveluksen kulku noudattelee ehtoollisjumalanpalveluksen järjestystä.

Messussa tekstinlukijoina ovat Hellin Urpilainen ja Markku Kinnunen sekä kuoron säestäjinä Teija Hänninen (koskettimet) ja Marko Pekkarinen (kitara).
Kuoro laulaa useita hyvinkin tuttuja hengellisiä lauluja, joihin myös seurakunta voi yhtyä. Tarvittaessa voimme laulaa myös virsiä esim. ehtoollisen aikana.

Kinnula-kuorossa on noin 25 laulajaa, joista nuorimmat ovat kolmekymppisiä ja vanhimmat jo eläkeikäisiä. Kuoro on neliääninen sekakuoro, jota johtaa Riitta Voutila, itsekin kuorolainen. Kuoro on toiminut kansalaisopiston alaisuudessa vuodesta 1987 lähtien ja siltä on ilmestynyt cd-levy v.2009.

Jumalanpalvelukseen voi jokainen tulla osallistumaan tai ihan vain kuuntelemaan ja hiljentymään Jumalan sanan, ehtoollisen sakramentin ja hyvän musiikin äärelle. Hiljaisuuden messua vietetään Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 5.9.2010 klo 18. Lämpimästi tervetuloa!