Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

1.viikko yrittäjyyttä

Parturi-kampaamo Unelmaa reilun viikon verran luotsannut Mia Takala on tyytyväinen.


Ilmoittautuminen Viitasaaren Keksintöjen Viikolle käynnissä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ilmoittautuminen Viitasaaren Keksintöjen Viikolle käynnissä

30.8.2010 Irma Mäkelä/ Mediamyllärit

Jo neljättä kertaa Viitasaarella järjestettävä valtakunnallinen Keksintöjen Viikko -messutapahtuma järjestetään 14. – 16.10.2010 Viitasaaren uudella Monitoimihallilla. Monitoimihalli tarjoaa upeat ja entistä tilavammat puitteet tapahtumalle.

Näytteilleasettajien toivomuksesta ensimmäinen messupäivä eli torstai 14.10. toteutetaan tänä vuonna ensi kertaa niin sanottuna ammattilaispäivänä. Tähän VIP-foorumiin kutsutaan yritysten ja median edustajia keksintöjen ennakkonäytökseen. Kutsuvierastilaisuudessa lähialueen yrittäjille ja keksijöille tarjotaan tilaisuus keskinäiseen esittäytymiseen ja yhteistyöneuvotteluihin ennen tapahtuman varsinaista avausta. Iltapäivän aikana tarjoillaan keksijöille suunnattua ajankohtaista tietoa mm. Viitasaarelle perustetusta Innovaatiopankista sekä etsitään yhteistyömahdollisuuksia lähialueen yritysten kanssa. Alkuillan ohjelmaan kuuluu myös Viitasaaren kaupungin vastaanotto.

Perjantai 15.10. ja lauantai 16.10. ovat yleisölle avoimia päiviä, jolloin luvassa on mm. työnäytöksiä, tietoiskuja, työpajoja, kilpailuja ja keksijöiden puheenvuoroja. Perjantaina 15.10. messuportit avataan kello 10. Heti kello 11 tapahtuu Keski-Suomen InnoSuomi 2010 -palkintojen jako. Messuilla kuullaan mm. käytäntölähtöisistä keksinnöistä ja esillä on IBA Innovaatiopankki osuuskunnan ensimmäinen ”pulmaloota”. Messujen päätteeksi palkitaan mielenkiintoisin yleisön esittämistä arjen ongelmista, johon kaivataan keksijöiltä ratkaisua ja tuotekehitystä. Messuilla kuullaan ja nähdään myös menestystarinoita keksinnöstä yritystoiminnaksi.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen Keksintöjen Viikolle on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.9. saakka tai niin kauan kuin osastoilla riittää tilaa. Varausmaksu on 50 €. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja maksu sisältää messuosaston rakenteet ja kalusteet sekä kutsun torstain VIP-foorumiin. Varattavissa on sekä sisä-, että ulko-osastoja. Tänä vuonna näytteilleasettajien on mahdollista ostaa myös erillinen ”Tuunaa osastosi!” -paketti, jonka tarkoitus on tehdä omasta messuosastosta ja tuotteesta entistä houkuttelevampi erilaisten markkinointimateriaalien avulla (julisteet, esitteet, käyntikortit). Osaston ”tuunauksen” toteuttaa mainostoimisto torstain ammattilaispäivän aikana.

Messupäivien ohjelmaa päivitetään edelleen osoitteeseen www.keksintojenviikko.fi
Messujen aukioloajat:
to 14.10. ammattilaispäivä vain kutsuvieraille
pe 15.10. klo 10 – 18
la 16.10. klo 10 – 16

Messuille on ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:  
Kehittämisyhtiö Witas Oy 
Messupäällikkö Marko Kinnunen  
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi 
www.keksintojenviikko.fi

Media ja tiedottaminen:
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Markkinointiassistentti Heli Savela
puh. 044 459 6833
heli.savela@witas.fi