EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Juoksemalla kaksi "pronssia"

15.9.2010 Eevaliisa Hakola

Kyky edustettuna Vantaalla veteraanien SM- maantie kisoissa.

Muutama sata kilometriä ajeltiin, että Jari sai Vantaalla Pirkkolan urheilupuistossa juosta 10 kilometriä kisalappu rinnassaan. Sunnuntaina 5.9. siellä laitettiin + 35 vuotiaita paremmuusjärjestykseen.  Jari kilpaili sarjassa M 45. Maaliin juosseita tässä sarjassa oli 12. Jarille pronssi, ajalla 36.41. Juoksureitti oli kovapohjainen, kivituhkapäällysteinen, sisältäen myös pari pitkää loivaa nousua. Nopeat mutkat lisäsi osaltaan reitin vaativuutta.

Viime lauantaina 11.9. Jari oli myös mukana Finlandia maratonilla Jyväskylässä. Keli oli loistava pitkää juoksua ajatellen. Lämpö + 13-14 astetta, pilvipouta pienellä tuulenvireellä. Maratonilla maaliin saakka juosseita oli 578. Jari oli 11. maaliviivan ylittäjä. Omassa sarjassaan M45 sijoitus oli kolmas. Aika 2.58.03
Vaikka jalat oli kertomansa mukaan juoksussa raskaat, silti heltisi kuudes peräkkäinen kolmen tunnin alitus, tällä hänen alkavalla maraton urallaan...