Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

ERÄKARTANOLLA

Tapahtuma kuvan hetkellä, ei varmasti talkoot, vaan kokous jolloin päätettiin metsästyksestä.


Jätteet omille vastaanottopaikoilleenNopolanjoen vesi huonolaatuista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Jätteet omille vastaanottopaikoilleen

13.09.2010 Jukka Mustajärvi

Muistutus kiinteistön omistajille ja haltijoille jätteiden lajittelusta sekä niiden sijoittamisesta.

Kiinteistön omaan sekajäteastiaan ja biojäteastiaan/kompostoriin kelpaamattomille jätteille on järjestetty omat vastaanottopaikat. Vastaanottopaikkoja pitää alueen kuntien yhteinen jäteyhtiö Millespakka Oy. 

Ekopisteet: Keskustassa ja eri kyläkunnilla on yhteensä 18 ekopistettä, joihin asukkaat voivat toimittaa hyötyjätteitä kuten keräyspaperia, pienmetallia, sekä keräyslasia ja -muovia.

Hyötyjäteasema: Kyyjärven hyötyjäteasema sijaitsee Honkalehdon teollisuusalueella osoitteessa Syrjäläntie 9. Asema on avoinna keskiviikkoisin 10.00-13.00 ja lauantaisin 9.00-12.30. Hyötyjäteasemalle voi toimittaa ekopistejätteiden lisäksi pahvia, isoja metalliesineitä, ongelmajätteitä sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (esim. jääkaapit, televisiot).

Jätteenkäsittelyasema (kaatopaikka): Ekopisteisin tai hyötyjäteasemalle kelpaamaton jäte tulee toimittaa Millespakka Oy:n jätteenkäsittelyasemalle, osoite Alajärventie 1056,  Alajärvi. Kaatopaikalle toimitettavaa jätettä ovat esimerkiksi hyötykäyttöön kelpaamattomat rakennus- ja muovijätteet sekä vanhat huonekalut.

Jäteasioissa voi kysyä neuvoa ympäristösihteeri Jukka Mustajärvi (p. 044 4598426) tai Millespakka Oy/Jätehuoltomestari Heikki Murtomäki p. 044 2844180. Lisätietoja löytyy myös Kyyjärven kotisivuilta www.kyyjarvi.fi ja Millespakka Oy:n kotisivuilta www.millespakka.fi

Jukka Mustajärvi

Ympäristösihteeri