Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Mistä pienet lapset oppivatkaan oikeat toimintavat?

Tänään eräs vanhempi soitti ja pyysi välittämään kiitokset koululle ja palolaitoksen pojille.


Ruuskanpellon rivitalot uuteen nopeusluokkaanHalutaan ostaa/vuokrata omakotitalo


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Syntyy niitä oivalluksia vieläkin

26.9.2010 Irma Mäkelä/Saunakylän pvy

Vessaan ei esim. tarvitse ostaa kaikenmaailman hajutupsauksia, niitä tulee omastakin takaa.

Kuvassa näkyvä kynttilänjalka on joululahja aikojen takaa. Päälle vettä ja aromaattista öljyä sekaan tuikku palamaan Jopa vessa tuoksuu viihtyisämmälle kuin muu asuinhuoneisto. Haisukynttilöitäkin voi kyseisessä laitteessa polttaa.

Toinen oivallus on, jotta Microsoftin Outlook Ekspressiin voi liittää minkä tahansa sähköpostin. Esim. täällä Paskolammentiellä on ollut ns. laajakaistayhteys (256) poikki heinäkuun puolesta välistä, eikä korjausta kuulunut. 50 euron lasku kuitenkin juoksi mokomasta toimimattomasta yhteydestä, joten viisaana ihmisenä katkaisin koko touhun. Siinä meni inetin sähköpostipalvelu samalla. Tein Googlen gmailiin sitten postin.

Onnistuu se yhteydenpito näinkin.Outlook Ekspress auki . Ohjelmasta nappaa Työkalut ja siitä avautuvasta valikosta Tilit.  Sieltä Kaikki välilehdeltä lisää Sähköposti. Sitten vaan nimi ja naps. seuraava painiketta. Anna sähköpostiosoite. Saapuva posti on Pop  gmail.com ja lähtevä smtp gmail.com. Lisäasetuksiin lähtevän postin portit  465 ja tulevan 995.

Kyllä posti nyt hurraa mokkulallakin, joten ei muuta kuin ihailijapostia osoitteeseen: paskolammentie@gmail.com

PS. Mokkuloitten kanssakin saa olla varuillaan, koska niitä saa kahden viikon koekäyttöön ja jos ei toimi niin saa palauttaa. Minä tein sen tempun huhtikuussa. Mokkula oli sellainen, jossa ei ollut ulkoista antenniliitäntää. Kuistilla toimi, että hurahti maailmalle melkein kolmen megan yhteydellä, mutta kun toi sisälle niin ei inahtanutkaan. Palautin sen koekäyttöaikana, mutta siitä huolimatta laskutus mokkulasta alkoi juoksemaan. Illat pitkät seurustelin kyseisen laitteentoimittaja-operaattorin kanssa asiasta. En kai maksa sellaisesta mitä minulla ei olekaan. Ei siinä auttanut kuin maksaa, kun karhukirjeitä tuli ja lopulta olisin ollut ulosotossa koko mokkulatouhun vuoksi. Ukkokin sanoi jo, jotta heitä koko helskutin vempeleet ikkunasta pihalle.
Onneksi ei ihan avioero tullut toimimattoman mokkulan takia, iso riita kumminkin!