Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Harsunkankaan pururata ei ole moottoriajoneuvoja varten!

(yllä oleva henkilö ei liity tapaukseen)

Aiemmin täällä julkaistussa kirjoituksessa kirjoitettiin

toivottu "paikkoja käytetään tarkoituksen mukaisesti!" Ei valitettavasti kaikki ole sisäistäneet.

Sillä juuri kunnostettu pururata ja sen pinnassa olevat purut saavat kyytiä kun sitä kierretään mönkijöillä, kevytmoottoripyörillä sekä mopoilla.

PURURADALLA MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO EHDOTTOMASTI KIELLETTY!



Susirajalta karhunnahka ja pisteet erin 0-3 (19-,17- ja 22- )HU-Kalajoen hiekkaa betonimyllyn rattaisiinKyky-Betset avasi kautensa voittamalla NaPan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Susirajalta karhunnahka ja pisteet erin 0-3 (19-,17- ja 22- )

19.1.2010 Hannu Kalliojärvi/Kyky lentopallo

Kontiolahden Isku hyytyi betoniseinään. Kyky-Betset esitti hyviä otteita ykkössarjan vieras ottelussa ja nappasi jo toisen vieras voittonsa.

Joukkue pelasi tasapainoisesti, hyvin toiminut vastaanotto oli voiton perusta. Passari Henrik Huumarkankaalla oli helpompi työpäivä kuin virkaveljellään Iskun puolella. Hyökkäysten päättäjiä löytyi nyt leveältä rintamalta. Torjuntapisteitäkin saatiin 12 kpl ja syöttövirheitäkään ei tehty kuin 4 kpl, joten kurinalaisuus pelaamisessa tuottaa tulosta. Kontiolahdella ei palkintoja jaettu, onneksi ei sillä niitä olisi voinut jakaa KB:n kaikille, niin tasainen oli esitys.

Talvea kohti on nyt napattu kettu ja kontio, siihen kun sais vielä tiikerin, tulis lämmin turkki pojille !

Kuortane ja FIN-18 saapuu tulevaan koitokseen. Harjoituspelissä ennen kautta kohdattu maajoukkueryhmä kävi opettamassa konkareille pelaamisen mallia. Juniorit veivät betonimiehiä kuin kuoriämpäriä. Kotivoittoon vaaditaan täydellinen keskittyminen ja hyvää reeniä koko viikon ajan. Tommi Siirilä Ankkureista ja Antti-Matias Kajala Laihialta ovat alueen ja joukkueensa  kuumimmat nimet. Tulevaisuuden tähdet ruokkii passari Mauri Kurppa.

Kyky-Betset aikoo taistella pisteistä tosissaan, sillä kotiluolan taika olisi saatava käyttöön koko kaudeksi. Betonimylly, kamerat ja äänekäs yleisö on osattava hyödyntää.

Nähdään sunnuntai- iltana  salilla !