Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Harsunkankaan pururata ei ole moottoriajoneuvoja varten!

(yllä oleva henkilö ei liity tapaukseen)

Aiemmin täällä julkaistussa kirjoituksessa kirjoitettiin

toivottu "paikkoja käytetään tarkoituksen mukaisesti!" Ei valitettavasti kaikki ole sisäistäneet.

Sillä juuri kunnostettu pururata ja sen pinnassa olevat purut saavat kyytiä kun sitä kierretään mönkijöillä, kevytmoottoripyörillä sekä mopoilla.

PURURADALLA MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO EHDOTTOMASTI KIELLETTY!



Susirajalta karhunnahka ja pisteet erin 0-3 (19-,17- ja 22- )HU-Kalajoen hiekkaa betonimyllyn rattaisiinKyky-Betset avasi kautensa voittamalla NaPan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset avasi kautensa voittamalla NaPan

4.10.2010 Hannu Kalliojärvi/Kyky Lentopallo

”Käärme söi ketut” totesi metsuri onnitteluviestissään.

Siinä oli osuva kommentti, nimittäin uudistunut ja kovasti nuorentunut Napakettujen joukkue voitti ensimmäisen erän niukasti, mutta lopussa kokemus myrkytti poikaset. Ottelun tulos 1-3, betonimiesten palkittu Madis Järveots.

Voitto oli Kykyn historian ensimmäinen Rovaniemellä ja arvoa nostaa myös kotijoukkueen taistelutahto. Napaketut ei tule olemaan mikään heittopussi. Kettuluola on vaikea paikka kenelle tahansa vierailijalle. NaPalta puuttui 2 Latvian vahvistusta kokoonpanosta, joten meillä kävi tuuri.

Kyky-Betset on myös kokenut muutoksia. Nuorta voimaa on saatu, kun joukkueeseen liittyivät Tomi Mäki ja Niklas Vuorenmäki, molemmat edustavat toisessa polvessa Kykyä. Tomi tulee Soinin Tiikereiden koulusta, kuten jo kolmatta kauttaan aloittava Mikko Väliaho, Nikke on Nopolan oma kasvatti. Neljäs nuorisovitjan peluri Markus Ruuska aloittaa kauttaan JyLen A-pojissa.

Baltiasta töihin ja pelaamaan ovat saapuneet Liettualainen Oleg Cebialis, joka jo viime kaudella edusti betonimiehiä. Virosta on aina tullut hyviä vahvistuksia ja sama pätee edelleen. Kaudella 2008-2009 Kykyn riveissä vieraillut Argo Arak auttoi joukkuettamme säilymään sarjassa. Akse on nyt betonimiesten kapteeni. Oleg ja Argo paiskivat päivät betoniraudoitusten kimpussa ja illat reenataan salilla. Madis Järveots on ahkeroinut seinäosastolla pari kuukautta, joten hakkuri kyllä tietää mikä on betoniseinä.  Tehtaalla viihtyy lähes koko joukkue ja harrastus on yhteinen.

Joukkueen kokoonpanoon Rovaniemelle oli tarjota 10 pelaajaa, Janne Paananen, Juha Huttunen, Henrik Huumarkangas, Mikko Väliaho, Tomi Mäki, Niklas Vuorenmäki, Janne Peltokangas, Oleg Cebialis, Madis Järveots ja Argo Arak. Jarmo ja Hannu Kalliojärvi vastaavat huollosta sekä peluuttamisesta. Reservissä on vielä konkarit Juha Lampela ja Jukka Mäkelä.

Lähteneitä pelaajiakin on; JP Tuikka TKT Tampere, Keijo Lamminen Kuutoset ja Radoslav Adamovic Saulei Liettua.

Sarjan taso senkun kovenee. Setsemättä kautta mennään ja panokset vaan kovenee. Kykyn tavoite on edelleen säilyttää paikka ykkösessä. Budjetit ja tavoitteet on meillä terveellä pohjalla.

Tarjoamme mahdollisuuden niin yleisölle kuin pelaajille ja ennenkaikkea yhteistyökumppaneille näkyä hyvässä seurassa. Tarkoitus on aikaansaada mieluisia kokemuksia Kyyjärvellä.

Vastustajat; Vaasan Kiisto, Seinäjoen Kuutoset, Kuortane FIN-19, Kokkolan Tiikerit, HU-Kalajoki, Puijo-Volley Kuopio, Kontilahden Isku ja NaPaketut Rovaniemeltä. Kokkolan Tiikerit on ilmoittanut tavoitteekseen nousta Lentopalloliigaan.

Kotiavaukseen saapuu hurjasti vahvistunut HU-Kalajoki. Kaksi Brasilian miestä, Bulgaari Ilja Dimitrov sekä useita SM-mitaleja voittanut Antti Ylitalo. HU osoitti kovuutensa voittamalla tasokkaan Kuopion syysturnauksen. Passarina häärii Kykyssäkin kauden vieraillut Arto Rautio.

Ikinuori Rautio ei jätä mitään arvailujen varaan vaan tulee pistämään Kykyn ja kannattajat lujille.
Sunnuntaina 10.10 klo 19.00 Lasse Kajauttaa joukkueet taisteluun. Tervetuloa !