Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Harsunkankaan pururata ei ole moottoriajoneuvoja varten!

(yllä oleva henkilö ei liity tapaukseen)

Aiemmin täällä julkaistussa kirjoituksessa kirjoitettiin

toivottu "paikkoja käytetään tarkoituksen mukaisesti!" Ei valitettavasti kaikki ole sisäistäneet.

Sillä juuri kunnostettu pururata ja sen pinnassa olevat purut saavat kyytiä kun sitä kierretään mönkijöillä, kevytmoottoripyörillä sekä mopoilla.

PURURADALLA MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO EHDOTTOMASTI KIELLETTY!Susirajalta karhunnahka ja pisteet erin 0-3 (19-,17- ja 22- )HU-Kalajoen hiekkaa betonimyllyn rattaisiinKyky-Betset avasi kautensa voittamalla NaPan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

FIN-18 Maajoukkue kumoon 3-0

KyKy/Lentopallojaosto HK/MN

Kyky-Betset jatkaa hyvin alkanutta syksyään lentopallon ykkössarjassa.

Kyky-Betset jatkaa hyvin alkanutta syksyään lentopallon ykkössarjassa. Kuortane FIN-18 sai taipua sunnuntaina runsaslukuisen yleisön edessä puhtaasti 3-0. Pelin taso ei ihmeelliseksi noussut, mutta tyylipisteitähän ei tässä lajissa jaeta. Betonimiesten henkinen kantti tuntu nyt pitävän omantasoisten joukkueiden kanssa. Kuortane oli jokaisessa erässä niskan päällä, mutta lopussa junnujen hermo ei pitänyt ja nyt oli konkareiden kokemus valttia.

Kurinalaisuus omassa tekemisessä on mennyt eniten eteenpäin, sovituista asioista pidetään kiinni. Omien virheiden määrää on pystytty pienentämään ja tulokset on havaittavissa.

Madis Järveots oli isäntien palkittu, vierailijoiden puukot nappasi Ankkuri kasvatti Tommi Siirilä.

Illan komeimmat yksilösuoritukset tarjosi Kykyn libero Janne Paananen. Miehelle tuli puollustuksia tärkeissä paikoissa, samanlaisiin suorituksiin hakupalloissa pääsi Argo Arakin paikalle vaihdettu Jukka Mäkelä. Jukka kiitti luottamuksesta ja osoitti kovaa asennetta kentällä.

Kilpailu pelipaikosta on koventunut ja siinä on yksi syy tason nousuun. Mikko Väliaho alkaa kuntoutua ja mies väläytteli osaamistaan torjumalla näyttävästi korkealta lyövän Siirilän.

Tauko tulevana viikonloppuna osuu hyvään kohtaan, Argo ja Henkka saavat paranneltua paikkojaan, kuten Tomi ja Nikke keräävät voimia A-poikien turneen rasituksesta.

Metsuri osaston kuulumisia: ”Karvalakin taika pitää, harmi että ostin viimeisen”

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/