Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Katso lisäkuvat   

Kaija Isoaho saateltiin haudan lepoon

9.10.2010 Olavi Vallivaara

Kaija Irmeli Isoaho siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 9.10.2010 ja hautauksen jälkeen muistotilaisuutta vietettiin seurakuntasalissa.

Kaija Irmeli Isoaho e. Riihinen syntyi 26.3.1962  Lyyli ja Arvo Riihisen perheen viidentenä tyttärenä. Kaija varttui sisarussarjan toiseksi nuorimmaisena Pölkin Riihisessä. Hän kävi Pölkin koulun ja tutustui nuoruuden päivinä tulevaan puolisoonsa Tuomo Isoahoon. Heidät vihittiin avioliittoon kesällä 1980. Yhteinen koti oli aluksi Kaijan kotona Riihisessä vuoden päivät. Kyyjärvelle muutettiin omaan kotiin pikku-Koskiniemeen. Avioliitosta syntyi poika, Kari Tapani, joka eli vain kuukauden päivät. Oma koti "Kivimäki" rakennettiin Tuomo puolison ja Arvo isän voimin Kaunistontielle, Honkalehtoon. Se olikin Kaijalle rakas paikka. Hän halusi kodissaan pitää juhlia ja kutsuja ystäviensä kanssa. Kaijalla ja Tuomolla oli hyvä avioliitto ja Tuomo piti Kaijasta hyvää huolta. Yhdessä tehtiin monia matkoja sukulaisten ja ystävien luokse etelään, Lapissa käytiin yhdessä muutamia kertoja. Tuomo  hankki perheen elannon metsästä yli 30 vuoden ajan. Kaijassa ilmeni sairaus, joka paheni vuosien kuluessa. Vakavaksi se muuttui puolitoista vuotta sitten. Kaijan matka päättyi yllättäen yhteisellä kauppareissulla 24.9.2010. Taivaan Isä antoi Kaijalle 48 elämänvuotta ja yhteisä vuosia Tuomon kanssa runsaat kolmekymmentä. Kaijaa jäivät kaipaamaan Tuomo puoliso, sisaret perheineen ja muut sukulaiset ja ystävät.

Siunauksen kappelissa toimitti khra Olavi Vallivaara ja kanttorina oli Minna Erkkilä. Muistotilaisuudessa seurakuntasalissa Kaijaa muistelivat sisarenmies Heimo, Tuomo puoliso ja kirkkoherra.Läheiset lukivat adressit ja laulettiin monta Tuomon valitsemaa virttä.