Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Susanna ja Ilmari avioliiton satamaan!

11.10.2010 Teija Rimmi & Satu Mäntynen / Kumpulan Kyläseura

Kaksi pientä purjevenettä saateltiin onnellisesti avioliiton satamaan Varkauden kirkossa sunnuntaina10.10.2010. Toista venettä ohjaili Kumpulan oma tyttö Susanna Oikari ja toisessa kapteenina toimi Ilmari Hauer.

Saimme olla todistamassa Susannan ja Ilmarin vihkitilaisuutta Varkauden kauniissa kirkossa. Vihkitilaisuus poikkesi hieman perinteisestä hääseremoniasta, koska morsiusmessussa vihittiin samanaikaisesti kahdeksan paria. Ikimuistoinen päivämäärä 10.10.2010 oli saanut monet rakastuneet liikkeelle!

Musiikin monitoiminainen ja pianovirtuoosi Susanna Oikari on Elina ja Seppo Oikarin tytär Kyyjärven Kumpulasta. Legendaarisen "pilli-piiparin" eli klarinettitaituri Ilmari Hauerin sukujuuret puolestaan ovat isän puolelta Saksassa. Hääjuhlassa ravintola "Kaks Ruusussa" saimme kuulla musisoinnin kautta, kuinka näiden kahden polut kohtasivat. Tarina eteni aina Lentävästä Kalakukosta yhteiseen konserttiin ja sitä kautta myös yhteiseen elämään!

Häätilaisuus oli kansainvälinen, sillä (Ilmaria lainataksemme) väkeä oli Kumpulasta, Suomesta, Saksasta, Hollannista, Tsekistä ja Japanista. Kuulimme useita lumoavia musiikkiesityksiä, ja saimme seurata morsiamen ja sulhasen elämäntaivalta aina ensi askeleista tähän päivään saakka kuvaesityksen avulla. Morsiamen äiti ja sulhasen isä kuvailivat tuntojaan puheenvuoroissaan, joista kummastakin ilmeni suuri ilo näiden kahden suvun yhdistymisestä.

Musiikin lisäksi Susannaa ja Ilmaria yhdistää mm. luonnossa liikkumisen riemu. Ilmari kertoilikin, kuinka on monesti mennyt metsään Oikarin perheen kanssa :) Marjojen poimiminen, risusavotta ja luonnon rauha ovat tärkeitä tälle pariskunnalle tulevaisuudessakin. Yhteinen koti rakennetaan Varkauteen, mutta kyllä Kumpulan metsät kutsuvat piipahtamaan kotikonnuille. Saman kutsun esittävät varmasti myös Kumpulan kyläläiset, jotka haluavat nähdä kyläseuransa jäseniä mahdollisimman usein!

Toivotamme uunituoreelle hääparille iloa, onnea, rakkautta, hymyä, naurua, riemua, luovuutta, musiikkia, hellyyttä, hauskuutta, metsäretkiä, auringon paistetta, tunnelmallisia hetkiä, romantiikkaa ja ennen kaikkea huumorin kukkasia!