Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kiinnostaako metallityöt?

Perhon metallipajalla voit hankkia työkokemusta metallialtalta. Pajalla voit myös suorittaa mm. hitsauksen pätevyyskokeita.

Metallipaja toimii opetustyöpajana nuorille, työttömille ja alan vaihtoa suunnitteleville. Siellä opetellaan ja opitaan monenlaisia metallitöissä tarvittavia tietoja ja taitoja käytännönläheisellä tavalla. Myös työelämän pelisäännöt tulevat tutuiksi.



Lastentarhanopettajan virka ja toimi haettavana Kyyjärvellä 3.12.2010 mennessäAvoin työpaikka

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rakennus- ja puupaja

26.11.2010/AK

Nyt on oivallinen tilaisuus saada työkokemusta, ohjausta sekä mielekästä tekemistä rakennus- ja puutöiden parissa. Perhossa aloittaa maanantaina 29.11. toimintansa rakennus- ja puupaja.

Pajan toimintaan kuuluu tuotteiden valmistus ja korjaus asiakkaiden tilausten mukaan sekä myyntiin (esim. aidat, katokset, leikkimökit....) Lisäksi tehdään erilaisia rakennus- ja remonttitöitä asiakaskohteissa.

Ohjaajana pajalla toimii Matti Tuominiemi. Paja sijaitsee Perhon maaseutuopiston tiloissa. Siellä on tarvittavat koneet ja laitteet työpajalaisten käyttöön: esim. sirkkelit, oiko- ja tasohöylä, pylväsporakone ja sorvi. Käytettävissä on myös maalaamo.

Työpaja toimii opetustyöpajana nuorille, työttömille ja alan vaihtoa suunnitteleville sekä henkilöille, joilla on jo ammatillinen koulutus, mutta ei työkokemusta. Työkokemuksen ja uusien taitojen oppimisen lisäksi pajalla on mahdollista saada myös tukea oman uran suunnitteluun. Tavoitteena on, että pajajakso helpottaisi työllistymistä tai motivoisi hakeutumaan jatkokoulutukseen.

Rakennus- ja puupaja, Perhon metallipaja ja etsivä nuorisotyö ovat osa Elämä-pelissä -hanketta. Pajojen toimintaa rahoittavat ELY -keskus, Perhon kunta ja Kyyjärven kunta ja hallinnoijana toimii Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston Perhon yksikkö.

Pajalle voit hakeutua työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai olemalla suoraan yhteydessä työpajan ohjaajaan 040-5950722/Matti tai nuorisotyöntekijään 040-8085520/Marika. Voit myös käydä paikanpäällä: Haanentie 26, Perho.