Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopola Newsissä kävi vieraita naapurimaasta Virosta

14.11.2010 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Tarton kaupungista tuli lauantaina 13.11.2010 iso joukko tutustumaan Nopola Newsin toimintamalliin.

26 henkilöä Tartosta sekä Viisari ry:n toiminnanjohtaja Arja-Leena Peiponen saivat aimo annoksen tietoa Nopola Newsistä. Toppisen Aaro esitteli PowerPoint esityksen myötä miten Nopola News on kehittynyt reilussa viidessä vuodessa tähän päivään. Myös tulevaisuuden suunnitelmia tuli valotettua. Vieraille näytettiin havainnollisesti videokameroilla, miten kuva liikkuu tietoverkon kautta IPTV:hen näkyville. Myllyn pihasta tuli reaaliaikaista kuvaa. 

Meelis Kuuseorg, joka on virolainen ja asunut Suomessa muutaman vuoden kertoi työpaikastaan Betset Oy:stä sekä myös videokuvauksesta lentopallolähetyksissä ym. tilaisuuksissa. Onhnan Meelis ollut paljon myllärien matkassa kuvauskeikoilla. Vieraat ottivatkin Meeliksen puhelinnumeron, joten näin hänestä tuli Nopola Newsin yhdyshenkilö Viron suuntaan. Kansainvälistyminen on nyt avattu Viron suuntaan, Arja-Leena Peiponen jopa väläytti, jotta voisimme hakea kansainväliseen hankkeeseen tukea. Tulevaisuus sitten näyttää, mitä tuleman pitää.

Tartolaiset olivat Viron EU-organisaation ja Viisari ry organisaation kaltaisia edustajia. Heidän joukossaan oli myös paljon yrittäjiä. He olivat tulleet jo keskiviikkoiltana Saarijärvelle Viisari ry:n kutsumana ja olivat tutustuneet Saarijärvellä eri yrityksiin ja laitoksiin. 

Nopola Newsistä vieraat lähtivät Palettiin lounaalle, sekä sieltä heidän matkansa jatkui Karstulaan Vanhoihin Vehkeisiin.
Kiitos vierailusta ja toivotimme heidät vierailulle uudestaan melkeinpä viron kielellä, mutta en nyt muista ihan varmasti miten se sanottiinkaan; teretulemaks uuvelleen!