Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

EU:ruoka-apua Kylätuvalta

Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhtessä Kylätuvan naisten kanssa jakaa Eu:ruoka-apua kaikille sitä tarvitseville tästä pävästä lähtien.


KARSTULAN RÖNTGEN TIEDOTTAATERVEYSASEMAN JOULUKUUN/TAMMIKUUN TIEDOTEJOULUN SULKUAIKA LÄHESTYY TERVEYSASEMALLA

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Omaishoitajien joulujuhlaa vietettiin

SPR/ Katriina Oinonen 14.12.10

SPR:n omaishoitajien tukitoiminta hankkeen kutsumana pidettiin omaishoitajien joulujuhla viime perjantaina Wanhoissa Wehkeissä. Juhlaan oli saapunut viitisenkymmentä henkeä omaishoitajia ja heidän hoidettaviaan Saarijärveltä, Karstulasta, Kivijärveltä ja Kyyjärveltä.

Me kyyjärviset saavuimme paikalla Esa Oksan kyyditsemänä kireän tuntuisessa pakkasessa. Sisällä Wanhoissa Wehkeissä odottikin sitten juhlijoita lämmin glögi. Glögin jälkeen hankkeen vetäjä Kaisa Tauriainen toivotti vieraat tervetulleeksi yhteiseen juhlaan.  Tämän jälkeen pääsimme nauttimaan joulupuuroa rusinasopan kanssa.

Syötyämme puurot oli ohjelman vuoro. Taina Noponen lausui runojaan ja yhdessä laulettiin välillä joululauluja.  Ohjelmassa oli lisää runoja ja kauniita lauluesityksiä.  Sitten vielä kahvit joulutorttujen kanssa ja sen jälkeen olikin aika lähteä kotimatkalle. Juhla oli mukava ja hienoa oli nähdä muita omaishoitajia ja vapaaehtoisia ryhmien vetäjiä naapurikunnista. Kiitokset juhlan ohjelmatoimikunnalle ja Kaisalle juhlan järjestämisestä.

Kyyjärvellä hankkeeseen sisältyneet koulutukset ovat tältä vuodelta ohi, mutta keväälle on vielä tulossa turvallisuuskoulusta. Siitä ilmoitamme myöhemmin.

SPR toivottaa Rauhallista Joulun aikaa kaikille!