Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Herkkua on siinä monenmoista...

Ruokala Margit apulaisineen kattoi jouluruokailun perjantaina 17.12. Betsetin työmaaruokalassa 180 hengelle.


Sähköveijarit uusiin liiketiloihin JyväskylässäNäkyvyyttä ja kuuluvuutta...Tekstiili Matti ja Maija 25 vuotta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Näkyvyyttä ja kuuluvuutta...

14.12.2010 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Mediamyllärit hyödyntävät keväällä 2011 Kuntamarkkinoinnin SM-kisan 25 000 euron kampanjapalkinnon.

Palkintosumma on kilpailun sääntöjen mukaan hyödynnettävä kampanjoinnilla MTV3:lla, Helsingin Sanomissa sekä OtavaMedian välityksellä. 25 000 euron summa mahdollistaa niin alueellista kuin valtakunnallistakin näkyvyyttä.

Nopola Newsin Yritykset ja Palvelut sivusto on näyttävästi katettu seutukunnan yrityksillä ja palveluntarjoajilla. Esitesivu korvaa hyvin pienen yrityksen nettisivun tarpeen. Eri aihealueilla on yritysten logoja, joista on tehty linkitys yrityksen kotisivulle, nettikauppaan tms. Etusivun Ostosvinkit & Tarjoukset painikkeen alta löytyvät helposti yritysten tiedotteet ja tarjoukset.

Hinnastomme vuodelle 2011:
Esitesivu Yritykset ja Palvelut sivustolla
150€ + alv.
Voimassa sopimushetkestä 1 vuosi

Aihealuekohtainen logopaikka + Esitesivu Yritykset ja Palvelut sivustolla
280€ + alv.
Voimassa sopimushetkestä 1 vuosi


Molemmat vaihtoehdot sisältävät koulutuksen tarjousten ja tiedotteiden tekoon sekä annamme painetun tai sähköpostitse lähetetyn ohjeistuksen käytön tueksi. Lisäksi annamme käyttäjätunnuksen sisällöntuotantosivustolle tarjousten ja tiedotteiden tekoon, joita voi tehdä rajattomasti sopimuskauden ajan.

Kannattaa olla näkyvillä Nopola Newsissä, markkinoimme sivustoa aamusta iltaan; joskus jopa yölläkin ja keväällä vielä näkyvämmin SM-palkinnon tuella. 

Juttujen teko Nopola Newsissä tapahtuu siten, että eri yhdistykset ja järjestöt nimeävät keskuudestaan tiedontuottajan. Näin tieto tulee sieltä missä se parhaiten tiedetään. Yrityspuolella juttujen teko kuuluisi mm. yrittäjäyhdistyksille, kunnalle ja mikseipä jollekin muullekin järjestölle. Mediamyllärit ovat resurssiensa puitteissa tehneet näitä yritysjuttuja omista yhteistyökumppaneistaan (kuntarajat eivät ole esteenä), koska tietona on, että kiireisillä yrittäjillä ei useinkaan riitä aikaa juttujen rustailuun. Lisäksi julkaisemme mielellämme julkaistavaksi sopivia juttuvinkkejä.

Mediamylläreiden hallinnoima hanke Nopola News -Virtuaalisesti ja livenä toisena päätavoitteena on laajentuminen seutukunnalle. Tähän osioon hankkeesta paneudutaan todenteolla vuoden 2011 aikana. Hankkeesta tullaan tiedottamaan toisessa jutussa.  

Lukijoita tavoitamme kattavasti kansainvälisesti, maailmanlaajuisesti jopa 119:sta maasta ja kävijöitä on kaikkiaan ollut tähän asti lähes 10 miljoonaa. 
Tervetuloa mukaan!