Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kumpulan Joulujuhla 2010

Olipa kerran pikkuinen joulujuhla. Ensin siellä juotiin torttukahvit. Väkeä oli kertynyt jo mukavasti, jopa viisikymmentä, pientä ja vähän suurempaa ihmistä.


Joulu saapui Pölkin kylälle!Kameraseuran valokuvanäyttelySoihdut loimusivat itsenäisen Suomen kunniaksiToimintapuistoJoulumarkkinat Paletissa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Joulu saapui Pölkin kylälle!

14.12.2010 Satu Mäntynen / Pölkin PVY

Pölkin kylällä kulkeva voi havaita pihapiirien täyttyneen erilaisista jouluvalaistuksista. Ne ilmoittavat loistollaan, että kylällä eletään ja vietetään valon juhlaa - joulua.

Sunnuntai-iltana 12.12 meillä oli ilo ja kunnia kutsua kyläläiset viettämään joulujuhlaa pirttiimme Lahdelle. Paikalle saapunut runsaslukuinen joukko sai emännän suupielet hymyyn ja palkitsi valmistelut moninkertaisesti. Joulujuhlan lisäksi vietimme myös lähetysjuhlaa. Seurakunnan puolesta juhlatunnelmaa olivat tuomassa: Kiinan lähetti Saara Vellacot, diakonissa Riitta Kytölä, kanttori Juliana Muli ja rovasti Olavi Vallivaara.

Riitta Kytölä viritti juhlakansan tunnelmaan alkupuheenvuorollaan, jonka jälkeen lauloimme useita perinteisiä joululauluja. Riemullinen joukko "laululintusia" oli saapunut paikalle, sillä niin upeasti joululaulujen raiku tuvan täytti! Lähetti Saara Vellacot kertoi mm. kuinka päätös Kiinaan lähtemisestä syntyi ja miten huimasti Kiinan ja Suomen kulttuuri poikkeavat toisistaan. Valokuvien avulla saimme maistaa pienen palan hänen kokemastaan suuresta seikkailusta. Rovasti Vallivaaran hartauden myötä hiljennyimme joulun sanomaan. Ja lopuksi vielä laulettiin Enkeli taivaan - ihan jokainen säkeistö!

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Teitte läsnäolollanne illasta juhlan.

Yllä olevan kuvan myötä Pölkin kyläläiset toivottavat kaikille
                    Hyvää ja Rauhallista Joulua!