Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lapsiperheiden tilapäisesta kotipalvelusta

30.11.2010 Heli Auranen

Lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun asiakasmaksuihin on tulossa muutoksia 1.1.2011 alkaen.

Sivistyslautakunta on marraskuun kokouksessa päättänyt asiakaspalvelumaksujen korottamisesta 1.1.2011 alkaen. Maksut määräytyvät seuraavasti:

  • kotipalvelu enintään 5 t/pv, maksu 15 euroa
  • kotipalvelu yli 5 t/pv, maksu 30 euroa
  • tilapäinen kotipalvelu yli 3 pv, maksu 20 euroa/pv
  • lapsen syntymän yhteydessä palvelu on maksutonta viideltä päivältä
  • alle 3-vuotiaan lapsen oikeus viiteen maksuttomaan päivään jää pois. Tämän vuoden aikana jäljelle jääneet maksuttomat päivät voi kuitenkin käyttää vuoden 2011 alussa.

- palvelua varataan edelleen kuukaudeksi eteenpäin. Palvelua voi varata edellisen kuukauden aikana seuraavaksi kuukaudeksi.

- Palvelun saamisen perusteena on lapsen syntymä, lapsen / vanhemman sairaus, asioiden hoito tai muu hyväksyttävä syy. Vanhemman töihin meno ei ole tässä tapauksessa hyväksyttävä syy. Töihin menoon liittyvään tilanteeseen palvelua tarjoaa päivähoito. Palvelun väärinkäyttö johtaa palvelun eväämiseen.

- Kiertävä erityislastentarhanopettaja Tuulikki Koljonen on Kyyjärvellä tavattavissa tammikuusta alkaen kolme kertaa kuukaudessa, aina maanantaisin. Lasten kasvattamisessa voi tulla eteen eteen suuria tai pieniä huolia. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli tuntuu, että tarvitset apua, tukea tai konsultointia.

- Palvelu varataan numerosta 044-459 7099. Jos numero ei vastaa, kannattaa soittaa vähän myöhemmin uudestaan tai jättää soittopyyntö.