Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Siikonen ei ota virkaa vastaan, Nissinen ottaa

Kunnanhallituksen kokouksen päätöksiä. Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi, ettei Jukka Siikonen ota kunnanjohtajan virkaa vastaan.


Kyyjärvi tekee taloutensa tulokset viisinkertaisena muuhun maahan verrattunaJukka Siikosesta Kyyjärven kunnanjohtaja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Jukka Siikosesta Kyyjärven kunnanjohtaja

29.11.2010 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Kyyjärven uudeksi kunnanjohtajaksi valittiin Jukka Siikonen, varalle Eino Nissinen. Kokouksen uusintalähetys maanantaina klo 21.00.

Ehkpä juuri uuden kunnanjohtajan valinta keräsi nettiTV:n ja -radioiden ääreen ennätysyleisön, sillä suoraa lähetystä ladattiin yli sataan kohteeseen. Lukemasta puuttuvat tyystin iptv:n katselijat, joita tietenkin on myös mukana. Paikanpäällä lähetystä seurasi yksi kuntalainen median edustajan lisäksi eli kuten aiemmin on todettu, kunnallispolitiikkakin kiinnostaa kunhan vain tiedotuskanavat ja -menetelmät ovat oikeat.

Kunnanjohtajan valinta meni lopulta äänestykseen, sillä Jaana Honkanen (kesk) esitti kunnanjohtajan virkaan Eino Nissistä. Äänestyksessä Jukka Siikonen sai 10 ääntä ja Eino Nissinen 7 ääntä.

Muina käsiteltävinä asioina oli esillä mm. talousarvion toteutuma. Talousarvion toteutuma näyttää kokonaisuutena kolmen neljänneksen jälkeen jopa erittäin hyvältä. Mäntyperän tievalalaistukseen myönnettiin määrärahamuutos ja nyt valaistus voidaan toteuttaa suunnitellulla tavalla, Halla-ahosta Kainun Sakarille saakka. Asumisasiat ja uusien asuntojen rakentaminen puhuttivat valtuustoa. Asiaa valmistelemaan perustettu toimikunta lupasi mustaa valkoisella eli selkeitä vaihtoehtoja valtuuston päätettäväksi lähitulevaisuudessa.

Mutta kuunnelkaa ja katsokaa itse klo 21.00 alkaen, jolloin uusintalähetys käynnistyy. Lähetyksen tuottaja Kyyjärven Mediamyllärit ry testaa uutta palvelinta ja nykyään uusintalähetys voidaan käynnistää etänä heti tilaisuuden jälkeen ja tarvittaessa milloin vaan, vaikka tilauksesta.

Pysykää kanavalla.