Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Jo 6000 artikkelia arkistossa

1.12.2010 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Nopola Newsin arkistosta on luettavissa jo 6000 artikkelia. Terveysasemalta Anne Mäntynen rikkoi 6000:n rajan jutullaan Karstulan röntgenin aukioloajoista.

Pian on myös 10 miljoonaa sivulatausta täynnä ja kävijöitä on 119:sta eri maasta. Nopola Newsiin tultaessa etusivu aukeaa ja sen jälkeen Yritykset ja palvelut on luetuin sivusto. Jokaisella aihealueella julkaistu juttu on sivulatausten mukaan saanut paljon lukijoita. Tietenkin nettiradio ja netti-TV ovat olleet kävijöiden suosiossa ja kannatus senkun kasvaa lähetys-/tallennustekniikan kehitystyön myötä.

Kiitos jokaiselle Nopola Newsin sisällöntuottajalle, lukijoille, katselijoille, kuuntelijoille, Mediamylläreiden jäsenistölle ja hallitukselle. Lisäksi erityinen kiitos yhteistyökumppaneillemme! Ilman teitä tämä tuskin olisi ollut mahdollista.

Mediamylläreiden 5. syyskokous pidetään yhdistyksen toimitiloissa 3.12.2010 alkaen kello 19.00. Toivotamme tervetulleiksi niin vanhat, nuoret, uudet jäsenet sekä muut toiminnastamme kiinnostuneet!
Media-idearikasta joulunalusaikaa!

Ps. Nopola Newsin pääkirjoituspalstalla julkaistaan taas edellisten vuosien tapaan yritysten, järjestöjen sekä yksityishenkilöiden joulutervehdyksiä. Tervehdyksiä voi lähettää palaute sivun kautta tai sähköpostiosoitteeseen: tietohanke@kyyjarvi.fi