Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Uusia palveluja tarjolla

25.1.2011 Eevaliisa Hakola

Koulut on nyt käyty, ainakin hetkeksi, nyt vain töitä tekemään!

Kaksi kyyjärveläistä hoitoalan ammattilaista on kouluttautunut työnsä ohella ja suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Koulutus suoritettiin monimuoto opiskeluna Jyväskylän ammattiopistolla ja se kesti 1,5 vuotta. Koulutus antaa valmiudet terveydenhoidolliseen jalkahoitoon.

Hoidamme iho- ja kynsiongelmia: kovettumat, känsät, paksuuntuneet kynnet, sisäänkasvanut kynsi jne. Myös vaativan jalanhoito esim. diabetes, reuma. Annamme omahoidon ohjausta ja tarvittaessa ohjaamme palveluketjussa eteenpäin. Vaikka emme sitä tule ajatelleeksi, jalkaterveydellä on suuri merkitys osana ihmisen kokonaisterveyttä.

Jalkojenhoitopalvelu Marjaana Kotilainen tekee koti- ja laitoskäyntejä. Marjaana on lähihoitaja ja hänellä on pitkä työkokemus vanhusten kanssa työskentelystä. Marjaanan tavoittaa puhelimitse numerosta 040 581 6522

Kuntohoitaja, lymfaterapeutti Eevaliisa Hakola toimii Kyyjärven Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa. Eevaliisa tekee myös kotikäyntejä ja hänet tavoittaa numerosta 0500 907680

Koska teemme hoitotyötä, emme aina pysty vastaamaan puhelimeen. Soitamme takaisinpäin heti kun se on mahdollista.

Muista! Rumia kynsiä, varpaita tai jalkoja ei ole. Kaikki ovat omia ja kullan arvoisia ja kantavat meitä elämässä eteenpäin. Pidetään jaloista yhdessä huolta - tervetuloa jalkahoitoon!