Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Saunakylän kevätkauden avajaiset

22.1.2011 Irma Mäkelä/Saunakylän pvy

Perjantaina 21.1. avattiin Saunakylän pvy:n kevään 2011 tupailtakausi Pohjoisahossa; Anita, Lauri ja Pekka Tammisen kodissa.

Väkeä kertyi perinteiseen tyyliin paljon, eli reilut 20 henkeä leppoisaan illanviettoon. Kahvitarjoilu oli hyvä ja juttua riitti myöhäiseen iltaan saakka. Vierailevia ”tähtiäkin” oli paikalla; Marja-Liisa ja Olavi Flink Perhosta; mukavaa kun saadaan porukkaamme vahvistusta.

Illan lopuksi suoritettiin täytekakkuarvonta, jonka voitti Joni Ojala, lohdutuspalkintoja oli useita ja ne menivät pitkin kyliä. Kiitos talonväelle ja kaikille mukana olleille; kaupanpäällisiksi illasta jäi mukava, valoisa mieli; valoisampi kuin sadan watin hehkulamppu. No tuostapa hokasin: viime talvenahan Saunakylälle syttyivät raitinvalaitsijat eli katuvalot. Oikeinpa on kuin elävämmän näköistä kyläelo näin pimeään aikaan.

Tähän loppuun Tammisen Sulon hauska juttu, jonka kerron miten minä sen kuulin:) - ”Sunnuntaiaamuna kirkossa suntio ihmetteli papille miten, tällä on nyt niin hyvät hampaat, kun edellisen kerran papin nähdessään hammaskalusto oli ollut vähän rempallaan. Pappi tuumasi suntiolle, jotta toimiihan hän myös papin viran ohessa haudankaivajana. Suntio lähti ja äkkiä; okselle”.
Yllä kuvassa:Marja-Liisa ja Olavi Flink, Antti Mäkelä, Sulo Tamminen, Lauri Tamminen ja Onni Ojala.