Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lainanpäivä kirjastossa

Taikuri Alfrendo vierailee Kyyjärvellä Lainanpäivän kunniaksi.


Helmihuimausta...Elämä on... taidetta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Lainanpäivä kirjastossa

3.2.2011 Maarit Ohranen / Kirjasto

Taikuri Alfrendo vierailee Kyyjärvellä Lainanpäivän kunniaksi.

Perinteisesti kirjastolla juhlitaan Lainanpäivää, mutta koska Lainanpäivä (8.2.) sattuu tänä vuonna tiistaille, jolloin kirjastomme on suljettuna, otamme varaslähdön juhlintaan ja järjestämme asiakkaillamme jo maanantaina 7.2. kahvi- ja mehutarjoilun ja aloitamme poistokirjojen myynnin.

Kahvittelun lomassa voit tutustua helmikuun näyttelyymme: "Elämä on... taidetta". Näyttelyssä on esillä Dagmar Alasen akryyli-, värikynä- ja pastellitauluja sekä käsitöitä ja Hannu Alasen luontovalokuvia.

Lainanpäivänä tistainai 8.2. kirjasto tarjoaa lapsille taikuriesityksen:
Taikuri Alfrendo ja taikasadut
Alfrendo sukeltaa yhdessä yleisön kanssa satujen maailmaan taikaenergian avulla. Hän tutkii yhdessä lasten ja aikuisten kanssa satuja. Lapset pääsevät tutustumaan satuihin hiukan uudella tavalla. (Kesto 40 minuuttia.)

Taikuri Alfrendo esiintyy siis tiistaina 8.2. klo 12.15 Nopolan koulun (alakoulun) salissa. Esitystä on kutsuttu seuraamaan päivähoidon väki sekä Nopolan koulun luokat esikoululaisista kolmanteen luokkaan saakka. Myös kaikki kotihoidossa olevat lapset ovet tervetulleita tilaisuuteen.  Taikuriesitykseen on vapaa pääsy!