Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koululla

14.2.2011 Olavi Vallivaara

Pakkasesta huolimatta Kumpulan koululle oli kokoontunut kyläläisiä kinkereille. Kinkerien järjestelyistä vastasivat Raakel ja Saara Ahopelto.

Kinkeriohjelman kuluessa keskusteltiin pyhäpäivän vietosta. Kaikki eivät voi työnsä tähden pyhänä levätä. Kauppojen sunnuntai-aukiolo ei ole juuri kumpulalaisten ongelma, kun Kumpulassa kaupat ovat arkipäivänäkin kiinni. Pitää oppia ostamaan ostoksensa niin, ettei tarvitse joka päivä kaupassa käydä. Kumpulassakin väki on vähentynyt. Parhaimmillaan oli lähes 200 asukasta nyt lienee 85 paikkeilla. Koulussa oli oppilaita enimmillään 68. Kinkereitä pidetään niin kauan kuin halukkaita on pitämään. Ensi vuoden kinkereistä vastuun lupasivat ottaa Aira ja Juhani Vertanen. Metsola-hiihto on sunnuntaina 27.2. ja sen yhteydessä on kämpällä hartaus klo 13. Metsola-patikka on kesällä. Alustava aika katsottiin lauantai 30.7. Lähetys-ja yhteisvastuujuhla on koululla 22.5, ja muutkin tapahtumat toteutetann suunnitelmien mukaan.

Kinkerien hengellisellä annilla palvelivat pappi ja lukkari, yhdessä keskusteltiin ja virkistyttiin ystävien tapaamisesta ja parhaimpana ystävänä Herra, Jeesus, oli keskellämme. Hyvän virvoituksen ruumiillemme antoivat Raakel ja Saara katetulla pöydällä. Kiitokset järjestelyistä!

Kinkereiltä palatessamme mittari Kyyjärvellä näytti -30 astetta. Olkoon tämä kesäinen kuva Kumpulan koulun pihamaalta siivittämässä Juhanin ennustetta: "Kunnon talvi niin on kunnon kesäkin."