Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kinkerit aloitettiin Oikarilta

1.2.2011 Olavi Vallivaara

Tämän talven ensimmäiset kinkerit pidettiin tiistai-iltana 1.2. Oikarin kylän Männistössä, Rauni Reinillä.

Tämän vuoden kinkeriaihe on "Pyhä". Kirkkoherra puhui Raamattuaiheen "Kolossalaiskirjeen 1:1-14" johdolla ja Katekismusaiheen "kolmas uskonkappale"  johdolla aiheesta. Aiheesta keskusteltiin vilkkaasti välillä kanttori Minna Erkkilä laulatti viime vuonna opettamia virsiä 283 ja 415. Uusina kinkerivirsinä opeteltiin 164 ja 565. Monia muitakin virsiä laulettiin. Diakonissa Riitta Kytölä puhui vuoden 2011 yhteisvastuukeräyksestä ja kertoi, että viime vuonna keräyksen tuotto Kyyjärvellä oli henkilöä kohden mitattuna aivan valtakunnan kärkitasoa. Kevään yhteisvastuujuhla on 29.3. Haapalassa ja ensi vuoden kinkeripaikka oli tiedossa, kun Kaarina Viertamo toivotti väen tervetulleeksi kotiinsa. Muihinkin kylän koteihin toivottiin vuoden aikana tilaisuuksia. Kinkeritalon Rauni emäntä oli laittanut herkulliset tarjoilut. Kiitollisin ja iloisin mielin lähdimme yöpuulle Martti Lutherin iltarukouksen saattelemina.

Kinkerit jatkuvat: ensi tiistai-iltana 8.2. kokoonnutaan Anita ja Vilho Saukolla Peuralinnassa ja torstai-iltana 10.2. Heli ja Markku Mulilla Kirkonkylän eteläpuolella. Tervetuloa kinkereille!