Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Luottamushenkilöt siunattiin tehtävään

13.2.2011 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan uudet luottamushenkilöt siunattiin tehtävään messun yhteydessä 13.2.2011.

Seurakunnan kirkkovaltuuston jäsenet ovat jo aloittaneet tehtävän. He ensimmäisessä kokouksessa järjestäytyivät ja valitsivat toimielimet: kirkkoneuvoston jäsenet ja lapsi-ja nuorisotyön-, diakoniatyön- sekä lähetystyön johtokunnan jäsenet. Kyyjärven seurakunta on itsenäinen seurakunta ja sen 67. toimintavuosi on alkanut. Luottamushenkilöt ovat suostuneet antamaan aikaansa seurakunnan yhteisten asioitten hoitamiseen sekä seurakuntaelämän toteuttamiseen. Siinä tehtävässä kukin saa käyttää lahjojaan ja siihen tehtävään luottamushenkilöt saivat siunauksen.

Messussa palvelivat seurakunnan työntekijät: Olavi Vallivaara, Minna Erkkilä, Riitta Kytölä ja Alpo Noponen. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Arvo Ulvo ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Taisto Lahtinen toimivat tekstinlukijoina. Kyyjärven kirkkokuoro lähetti luottamushenkilöt laulullaan uudelle työkaudelle, Kirkkokuoro lauloi messussa useita kauniita lauluja.

 Pyydämme Taivaan Isän siunausta seurakunnallemme, sen luottamushenkilöille, työntekijöille ja kaikille jäsenille. Anna meille altista mieltä palvella Sinua, Jumala, seurakuntasi työssä ja toinen toistamme rakkauden mielellä. Tee meille jokaiselle rakkaaksi kotikirkko ja siellä tapahtuva Jumalan palvelus meidän elämämme voimaksi.