Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Päiväkerhoja ei haluta lopettaa

Kyyjärven seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunta oli kokouksessaan yksimielinen, että päivä- ja perhekerhotyö on jatkossakin säilytettävä seurakunnan työmuotona.
Uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksen Pappilassa keskiviikko-iltana 23.2.


Ystävänpäivän kinkerit Kumpulan koulullaLuottamushenkilöt siunattiin tehtävään"Pakkaskinkerit" MulillaPeuralinnan kinkerit SaukollaKonevitsa-kvartetti Kyyjärven kirkossa"Kevättä Kynttelistä"Mielenkiintoinen VanhempainiltaKinkerit aloitettiin OikariltaTorstai-lehdestä löytyy kirkolliset ilmoitukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

"Pakkaskinkerit" Mulilla

10.2.2011 Olavi Vallivaara

Kirkonkylän eteläisen alueen kinkereillä Heli ja Markku Mulin kodissa oli väkeä tuvan täydeltä torstai-iltana 10.2.

"Ei sää voi meitä säikyttää" oli mielessä, kun väki kokoontui kinkereille. Kotona mittari näytti -28 astetta. Ei mitään hätää oltiin oikeassa kodissa koolla: lämmintä riitti ja oli turvallinen olla, kun asiantuntija oli paikalla. Markku, kinkeritalon isäntä, ammatikseen rakentelee lämpökattiloita. Kinkeriohjelman lomassa keskusteltiin "Pyhä" aiheesta. Kaiholla muisteltiin lapsuusaikoja, kun pyhä oli todellinen juhla. Pyhävaatteet puettiin, kirkossa käytiin tai jos ei käyty kuunneltiin radiosta jumalanpalvelus tai hiljennyttiin kodissa Jumalan sanan kuuloon. Joku kinkeriväestä muisti, kuinka tuntui pyhältä, kun oman kirkon kellot soittivat ensi kerran pyhän alkaneeksi. Puhuttiin myös kirkossa käynnistä, kirkon penkeistä ja kellojen tarpeellisuudesta kappeliin. Päätettiin pitää oman kylän kirkkopyhä sunnuntaina 20.3. ja Holmbergin Riitta ja Erik ovat lupautuneet pitämään kevään aikana yhteisvastuujuhlan. Kinkereillä oli lapsia,nuoria ja meitä jo ikäänkin ehtineitä ja kuten kuvasta näkee seurakunnalla on tulevaisuutta. Kiitoksia Helille ja Markulle lämpimistä ja mukavista kinkereistä.