Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Betonimiehet nitisti Kuopion

22.2.2011 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

Kykyn kapteeni Argo Arak johdatti joukkueen voittoon. Arak on pelannut kauden vakuuttavasti ja on ollut kapteeniksi oikea valinta.

Täydet viisi erää mentiin vuoristorataa runkosarjan viimeisessä kotimatsissa. Viimeisen erän loppukiri päättyi isännille ja arvokas voitto nosti ”myllärit ” sarjassa kolmanneksi.Päätöskierroksella Kuutosten kanssa taistellaan saavutetuista asemista. Lohkojen ristikkäispelit käynnistyvät 4. ja 6. maaliskuuta. Niistä lisää myöhemmin.

Savolaisten kellistäminen kotisalissa vaati kovan rutistuksen. Vierailijoiden riveissä raatoi muutama kokenut legenda. Saku Määttä ja Ilkka Sammelvuo ovat vieläkin täysin liigatason kamaa. Valmentaja Ady Pralea kannusti joukkueensa hurjaan puollustukseen ja sitä kautta hyökkäyskin alkoi kulkea. Puijo WVolley tarjosi reilusti paremman vastuksen mitä sarjataulukko kertoo. Veikkaan, ettei PuWolla ole hätäpäivää karsintasarjassa ja jatkopaikka tulee tuolla esityksellä kevyesti.

Kykylle ottelu antoi mahdollisuuden kokeiluihin. Oleg Cebialis ahkeroi yleispelaajan ja passarin tontilla hyvällä rosentilla. Janne Paananen parantaa jatkuvasti otteitaan ja miehellä on menossa elämänsä kevät. Palkinnot nappasi isäntien Peltokangas, joka kiilasi otteitaan pelin kuluessa ja kypsytti torjunnoillaan viidennessä erässä Puwon hyökkäykset. Tomi Niemi esiintyi yleispelaajan tontilla mallikkaasti ja lisäsi kilpailua pelipaikoista jatkopeleihin. Vierailijoiden karkit meni kokeneelle Saku Määtälle.

Runkosarjan viimeiseen peliin Seinäjoelle lähdetään kiusaamaan Pohojanmaan mestareita. Kuutosten rosteri on kivenkova. Hakkurina takova Jaakko Aninko haastaa joukkoineen Nopolan kuuluisat betonimyllärit. Laitetaan hanttiin kovasti ja nautitaan pelistä.