Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kokkolan Tiikerit menetti erän Kykylle

15.2.2011 KyKy/Lentopallo HK/MN

Voitto jäi rannikolle 3-1 (25-16)(21-25)(25-18)(25-21)

Viidestoista voitto peräkkäin kertoo Tiikereiden 1-sarjan johtoasemasta jotain. Betonimiehet taistelivat hyvin, tuliaisiksi Nopolaan saatiin yksi erä. Kaksi pistettä ja yhtä monta käärmettä jäi Kokkolan keskustaan, maskotit on nyt vapaana kaupungilla. Toivotaan ettei tiikerit saa pistoksia.

Ja sitten otteluun. Liigaan himoitseva isäntäjoukkue hallitsi ensimmäistä erää kovalla syötöllä ja sai meitsin virheillä pisteitä riittävästi. Toiseen erään betonimiehet onnistuivat saamaan hyvän hurmoksen ja miesten silmät kirkastuivat, alkoi näyttämään peli lentopallolta. Jukka Mäkelän astellessa syöttämään yskähteli Tiikerien murahtelu. Kauppias Lampela pyörähti nappaamassa maukkaan torjunnan ja eräpallon tinttasi kenttään Madis. Hienon taistelun jälkeen tauolle tasatilanteessa.

Isännät sisuuntuivat menetyksestä ja kolmas erä oli lähes ensimmäisen kopio. Neljännessä Kyky rimpuili aina 19-19 asti mutta eväät ei riittänyt pitemmälle. Tiikerit nappasi pisteet ja jatkaa tappioitta sarjan kärjessä. Oleg Cebialis pokkasi ansaitusti palkinnon, mies raatoi niin passarina kuin yleismiehenä. Toivotaan että hyvin esiintynyt KB ryhmä niittaa runkosarjan viimeisessä kotimatsissa Puijo Volleyn ja taistelee vielä Kuutosten vieraanakin pisteistä.

Kuutoset kellisti HU-Kalajoen 3-0 mikä tiesi Kykyn pääsyä neljän sakkiin ja kausi jatkuu ainakin parilla pelillä runkosarjan jälkeen. Sunnuntaina vierailevien Savolaisten riveissä vilisee kovia kasvoja. Mikä on Ilkka Sammelvuon, Saku Määtän ja Jussi Aamuvuoren panos kun Nopolan miehet  pyörittävät kuuluisaa myllyään. Tavataan lauteilla.

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/