Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV:ssä: Jääkiekkoa!!!

11.2.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Nopola News käynnistämässä yhteistyötä Suomen Jääkiekkoliiton junioritoiminnan kanssa. Testilähetyksiä lauantaina 12.2.2011.

Nopola News / Kyyjärven mediamyllärit ovat ottamassa, veikkaanpa, että ehkä historiansa merkittävintä askelta nettiTV/iptv-rintamalla. Tänä viikonloppuna nimittäin käynnistetään juniorijääkiekon testilähetykset Kannonkosken Piispalasta, jossa pelataan C-96 AAA Ylialueellinen tunaus.

Turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta ympäri Suomea eli mukana ovat Jokipojat Joensuusta, Kiekkoreipas Lahdesta, Kärpät Oulusta, Jokerit ja HIFK Helsingistä, YJK/JHT Ylivieskan seudulta, S-Kiekko Seinäjoen suunnalta ja GrIFK Kauniaisista. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan Nopola Newsin nettiTV- ja iptv- eli laajakaistaTV katsojat pääsevät nauttimaan tulevaisuuden taitureiden taidonnäytteitä koko lauantaipäivän ajan. Niin ja kuka tietää vaikka NHL:n scoutit vai mitä lie ovatkaan, seuraisivat otteluita Amerikassa saakka. Nopolan striimiä on nimittäin onnistuneesti seurattu ainakin Montrealissa.

Vaikka kyseessä ovat ns. testilähetykset ja vaikka toinen robottikamera hajosi omia aikojaan, niin siitä huolimatta pyritään saamaan pelaaja-, valmentaja- ym. haastetteluja ja kommenttaja eli vähän muutakin sisältöä kuin pelkää kuvaa kentältä.

Lauantain otteluohjelma:

09:00 Kreipas - YJK/JHT
10:30 GrIFK - Jokipojat
12:00 Jokerit - S-Kiekko
13:30 HIFK - Jokipojat
15:00 Kärpät - Kreipas
16:30 GrIFK - YJK/JHT
18:00 HIFK - YJK/JHT
19:30 Jokerit - Kärpät
 

Varsinainen testilähetyspäivä on lauantai, mutta Nopola Newsin nettiTV sivulla kannattaa poiketa jo perjantain kuluessa, sillä Veikon Ducaton nokka on kohti Piispalaa.

Netin lisäksi Nopola News näkyy omana kanavanaan Kasenetin, Pohjanmaan Puhelin PPO Oy:n, Kuuskaistan sekä valtakunnallisen Maxivisionin laajakaistaTV asiakkaille. Laadukasta striimiä on tarjolla myös KRSNetin, Hakukaistan ja Dynamonetin asiakkaille Kuuskaistan syöttämänä sekä Suupohjan seutuverkossa PPO:n ja Kuuskaistan asiakkaille. Suomen yliopisto- ja korkeakoulumaailman tavoitamme puolestaan FunetAntennin kautta Maxivisionin ansiosta.

Viime viikolla saimme hyvää palautetta kanavan näkyvyydestä Kauhajoella ja tällä viikolla puolestaan itä-Suomesta, jossa Nopola News oli näkynyt hienosti Telekarelian alueella. Kannattaa siis kysellä laajakaistaTV:stä omalta operaattorilta, Osalla operaatoreista kanava näkyy muuten 8 mbps:n HD-laadulla. Kanavanumero on amerikkalaisittain Nine-One-One eli 911, muilla paitsi Maxivisionilla ja FunetAntennissa.

Palautetta otetaan mielellään vastaan ja niin, jos olisin yrittäjä niin kyllähän jonkinlainen mainoskello pitäisi kilkattaa jo kovasti. Mahtava sauma myös yrityksille olla mukana.