Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ruskaretkelle lähdetään 15.9.-18.9.2011

14.3.2011 Olavi Vallivaara

Näin päätettiin Kumpulan koululla sunnuntaina 13.3.2011. Kumpulan virkeät naiset Saara, Tuulikki, Lilja ja Raakel järjestivät meille hienon juhlahetken täytekakun ja voileipien merkeissä.

Kahvitarjoilun jälkeen laulettiin ja kirkkoherra piti alkuhartauden. Katsottiin videofilmi viime retkeltä Anssi Ohrasen avustamana. Ensi syksyn retkiajankohta on 15-18.9. ja toivotaan, että ruska on silloin Lapissa. No Taivaan Isä sen tietää ja me tyydymme katselemaan niitä hienoja luonnon näkymiä mitä silloin on tarjolla. Retki suuntautuu Kyyjärveltä-Kajaaniin-Kuusamoon-Kemijärvi-Pyhätunturi-Luosto ja Sodankylä, jossa yövymme ensimmäisen kerran. Sodankylästä jatkamme Kittilään-Leville-Pokkaan-Inariin ja Ivaloon, jossa yövymme pari yötä. Lauantaina ajamme Ivalosta Utsjoelle ja edelleen Norjan puolelle Tanaan-Tenojokivartta Karasjoelle-Kaamaseen ja takaisin Ivaloon.Ivalosta palaamme Sodankylään-Rovaniemelle.Ouluun ja Kyyjärvelle. Matkan tarkka hinta ei ole tiedossa, mutta se on edullisempi kuin viime vuonna. Matkan toteuttaa Reijo Uusisalon bussifirma ja  khra Olavi Vallivaara on matkanjohtajana mukana yhdessä Irmelin ja Reijon kanssa. Retkelle ilmoittautui jo monet paikalla olleet, joita oli yli 30 henkilöä. Lopuksi vielä laulettiin, katseltiin valokuvia edelliseltä retkeltä ja nautittiin pöydän antimista. Kiitokset emännille vieraanvaraisuudesta ja järjestelyistä.

Retkelle voi kaikki halukkaat ilmoittautua ja tiedustella Olavilta puh 045-1291620, Irmeliltä 471167 ja Reijolta 0400-641228