Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kynttilähartaus ja potkukelkkaviesti satamassa

20.3.2011 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Keskiviikko-iltana 23.3.kokoonnutaan venesatamaan viettämään yhteistä iloista talvi-iltaa...

kello 18 alkaen jännittävän potkukelkkaviestin, kynttilähartauden, makkaransyönnin ja kahvittelun merkeissä! Tähkät-kuoro on lupautunut laulamaan ja yhdessäkin saadaan laulaa.

Potkukelkkaviestiin on haastettu tämän vuoden rippikoululaiset, kunnanvaltuusto, kirkkovaltuusto, kunnanhallitus ja kirkkoneuvosto. Nämä ovat saaneet koota joukoistaan kolmen hengen joukkueet. Pian nähdään mikä joukko on nopein ja ketterin -  onko nuoruus valttia vai mennäänkö kokemuksella kovempaa!

Potkukelkkaviestin jälkeen on kynttilähartaus, jonka pitää oma Olavi-pappimme. Voit osallistua tunnelman luomiseen tuomalla kotoa vanhat kynttilänpätkäsi ja sytyttämällä ne paikan päällä.

Makkaraa, kahvia, mokkapalaa, mehua ja arpoja on myytävänä. Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen, josta myös kuullaan lisää hartauden jälkeen. Perheen pienimmille on liukumäki, joten omat liukurit tai pulkat mukaan!

Autoilla tuleville vinkiksi, että autot kannattaa jättää koulun tai Nuopparin pihaan.

Tervetuloa kaikki mukaan katsomaan, miten käy! Toivotaan kivaa talvisäätä keksiviikoksi. Talvi-illat on vähissä - vietetään tämä yksi ilta yhdessä ja vielä hyvän yhteisen asian merkeissä!

Ps. Joukkueet, ilmoittakaa joukkueidenne "potkimisjärjestys" kirjallisena Kantosen Suville paikan päällä klo 18:aan mennessä. Suvi toimii juontajana.