Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kurmootusta Pohojanmaalla

1.3.2011 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

Pohjanmaan mestarit törmäsivät betoniseinään. Kyky-Betset otti upean voiton Kuutosista vieraskentällä tiukassa paikassa.

Viisi erää saatiin taas nautiskella hienosta pelistä. Yleisölle jäi varmasti mieleen monia hienoja suorituksia molemmilta joukkueilta, huonojakin kyllä mukaan mahtui. Voitto Kuutosista takasi runkosarjan päätteeksi Kykylle kolmospaikan taulokossa. Sijoitus on seuran paras sen historiassa.

Seinäjoen urheilutalolla ei ole Kyky ennen juhlinut mutta viidennen erän päätteeksi oli maukkaan tuuletuksen aika koko betoniehistöllä. Pelin taso heilahteli kummallakin joukkueella, ehkä hitusen paremmin onnistuimme syöttöruudussa sekä torjunnassa. Käytimme liki kaikkia pelaajia tasaisesti ja onnistumiset jakautuivat usealle miehille. Palkinnon kuittasi kotoisasti Järvenpään Matti ja isännistä ”naapurin Jaska”  Alajärveltä. 
 
Pudotuspeleissä kohdataan Akaa-Volley, ensimmäinen koitos on jo tulevana perjantaina 4.3. Viialan palloiluhalissa. Ja sunnuntaina 6.3. jatketaan Nopolassa.

Tulevaan historialliseen koitokseen Akaaseen lähdemme rennolla asenteella, mitään emme muuta, tyyli pysyy loppuun saakka. Kotimatsiin on sitten jotain viihdykettä kaivettava yleisön ja vieraiden nähtäväksi.

Jänskää viikkoa, sunnuntaina tavataan kuumilla lauteilla.