Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV:ssä sunnuntaina: Lentopalloa

13.3.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Kyky-Betsetin vieraaksi saapuu Korson Veto Vantaalta. Ottelu alkaa klo 19.00 ja lähetys jo hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä. Tuttuja kuvassa.

Miesten I-sarjan ensimmäisessä välierässä Kyky-Betset kärsi perjantai-iltana tappion Vantaalla suoraan kolmessa erässä. Otteluraportteja löytyy niin Kyky-Betsetin kuin Korson Vedon kotisivuilta samoin kuin Hotsportin keskustelupalstoilta. Hotsportista löytyy usein Kykyn kotipeleissäkin mainitun Einomies Porkkakosken laadukasta raportointia mm. KoVe mestaruusliigaan -palstalta. Tässä linkkeja Kykyn raportti, Korson raportti ja Hotsport. Maailma on pieni tai Nopola Newsin toiminta jo laajaa, sillä Einomiehen nimimerkin taakse kätkeytyi yllättävän tuttu henkilö, jota on esiintynyt NopolaNewsin nettiTV lähetyksessä jo aiemmin. Suvi haastatteli häntä Viitasaaren Keksintöjenviikolla täysin eri yhteyksissä. Nähtäväksi jää saadaanko Einomiehen kommentit suoraan lähetykseen tänään, vaatisi vähän tinaushommia.

Varsinaisesta pelistä sen verran, että puolivälierässä A-Volleytä vastaan Kyky esitti hienoa peliä ja voitti suoraan 3-0. Tänään Kykylle ei pelkkä voitto riitä vaan sen on tultava ensin 3-0 ja sitten vielä lisäerä päälle. KoVe:lle puolestaan riittää yhden erän voitto jatkoon. No, pallo on erittäin pyöreä myös tänään ja kaikki äänijänteet varmasti viritetty äärimmilleen. Paha on vierailijan Kykyn hornankattilasta pisteet ottaa, edes yhtä erää.

Tervetuloa kannustamaan Kyky jatkoon paikanpäälle ja rikkomaan katsojaennätykset niin salissa kuin nettiTV:n linjoille. A-Volleyn pelissä nettilatausten määrä ylitti jo 400 ja paikanpäällä lähes sama määrä, tänään mennään reilusti yli.