Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Korso oli kova kotiluolassakin 0 - 3

15.3.2011 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betsetin hyvin sujunut kausi päättyi kotisalissa tappioon Korson Vedolle.

Välierä vaiheeseen pääsy oli joukkueellemme Kykyn historian komein saavutus. Syksyllä ei kukaan olisi uskonut moiseen. 1-sarjan finaalin ja liigakarsintaan matkaavat Korson Veto  ja Kokkolan Tiikerit.

Kauden viimeisen kotimatsin panos oli meille lähes mahdoton tehtävä. Jatkopaikka olisi vaatinut ensin 3-0 voiton ja sitten vielä kultaisen erän rutistuksen. Perjantaina Vantaalla Veto otti puhtaan 3-0 voiton, joten Kyyjärvellä ratkaisu oli ekan erän jälkeen nähty. Toiseen erään vieraat marssivat kakkoskentällisellä mikä antoikin Kykylle tilaisuuden. 18-6 johtoasemasta kuitenkin vieraat taistelivat voiton. Kolmaskaan mahdollisuus ei kotisalissa toteutunut vaan ilonen Veto juhli karsintapaikkaansa. Kyky-Betsetin miehistö suoriutui tehtävästään mielestäni kunnialla. Ei tarvitse olla murheellinen.

Joukkueen kausi päättyi, mutta pari miestä jatkaa LML:ssa Pielaveden Sampon riveissä. Mikko Väliaho ja Oleg Cebialis suuntasivat tossunsa kohti Savoa ja pelit jatkuvat farmisopimuksen puitteissa. Kokemusta tulee ja toivotaan, että jätkät pääsevät antamaan näyttöjä tarpeen mukaan.

Anteeksi, onnittelut Korson Vedolle. Kokemusta saatiin rutkasti ja kohdattiin hieno joukkue. Veto on tasainen ja fiksu porukka jokaista äijää myöten, Nopolassa heidän palkinnon pokkasi Petri Parviainen ja isäntien Oleg Cebialis. Kyky-Betsetin joukkueelle ja taustoille kiitokset kaudeta.

Historiallisesta kaudesta yhteenvetoa muutaman tovin kuluttua.