Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Löydetty silmälasit

Kukalliset, ruskeasankaiset silmälasit löytyivät keskeltä Veitjoentietä perjantaina 18.3.


MITÄ SIELLÄ TAAS TOUHUTAAN!Biotek Group Oy hakee ympäristöluvan jatkamista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Biotek Group Oy hakee ympäristöluvan jatkamista

14.2.2011 Jukka Mustajärvi

Vehkaperällä toimiva Biotek Group Oy on jättänyt nykyisen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamista koskevan ympäristölupahakemuksen Kyyjärven kunnan lupajaostolle.

Biotek Group Oy:n jätteenkäsittelylaitos on toiminut Kyyjärven Vehkaperällä vuodesta 2005 alkaen. Laitos on tuottanut lantapellettejä, lihaluujauhopellettejä sekä kuivattua puunkuoriketta ja kuivattua paketoitua kutterinlastukuiviketta. Laitoksen toiminnalla on Kyyjärven kunnan 18.10.2005 myöntämä ympäristölupa. Ympäristöluvan lupamääräyksillä on määrätty laitoksen toiminnasta ja ympäristöhaittojen ehkäisemisestä. Lupamääräysten tarkistamiskäsittelyssä katsotaan laitoksen toiminta ja tarkistetaan laitosta koskevat lupamääräykset.  

Hakemuksen mukaan toimintaan kuuluu edelleen kanankakkaturvepelletin ja lihaluujauhopelletin valmistaminen sekä kuorikkeen kuivaaminen ja kutterinlastun paketointi. Lisäksi varaudutaan turkiseläinten lannan pelletöintiin. Hakemuksen mukaan kuivauksen yhteydessä voi syntyä ajoittain lievää hajuhaittaa, jonka minimoimista tehdään kondensaattorin avulla.

Ympäristölupahakemus on nähtävillä 15.2. - 17.3.2011 Kyyjärven kunnanvirastossa. Hakemusta koskevat muistutukset ja mielipiteet tulee jättää 17.3.2011 mennessä Kyyjärven kunnan lupajaostolle.