Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kunnanjohtajan kulmahuoneesta

Ensimmäiset kolme viikkoa Kyyjärven kunnanjohtajana on jo takanapäin. Ja ainakin kaksi viikkoa liian pitkään ilman kirjoitusta NopolaNewsiin.


Kunnanhallituksesta 21.2.2011

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanjohtajan kulmahuoneesta

25.2.2011 Kunnanjohtaja Eino Nissinen

Ensimmäiset kolme viikkoa Kyyjärven kunnanjohtajana on jo takanapäin. Ja ainakin kaksi viikkoa liian pitkään ilman kirjoitusta NopolaNewsiin.

Tämä verraton välineemme ja te, hyvät lukijat olisitte ansainneet kunnanjohtajan tervehdyksen jo aiemmin. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
 
Ensimmäiset viikot uudessa pestissä ovat menneet hyvin paljon asioihin ja ihmisiin tutustumiseen. Ensimmäisten parin viikon aikana aikaa kului työpäivän molemmissa päissä runsaasti myös autossa istumiseen. Nyt olemme onneksi saaneet perheen ja tavarat muutettua tänne Kyyjärvelle.
 
Kunnassa näyttää olevan monia asioita, jotka ovat odottaneet uuden kunnanjohtajan tuloa ja linjauksia. Jonkinlainen ruuhka isojakin asioita odottaa ratkaisuja jo tämän kevään aikana. Tavoitteena on tehdä harkittuja ja tulevaisuuteen tähtääviä ratkaisuja mm. Paletin kehittämisen osalta.
 
Olemme perheeni kanssa kokeneet, että meidät on otettu täällä hyvin vastaan. Kyyjärvi on kotoisen oloinen kunta. Pienen paikkakunnan yhteisöllisyydessä on jotain sellaista voimaa, joka on vahva valtti maaseutupaikkakunnille myös tulevien vuosikymmenten kilpailussa asukkaista ja työvoimasta.
 
Toivon, että voisimme avoimesti ja rohkeasti vaihtaa aina muutaman sanan tavatessamme toisiamme turuilla ja toreilla. Pääsääntöisesti minut tavoittaa kunnantalon kulmahuoneesta. Ja puhelimella voi varmistaa, olenko paikalla vai jossain menossa.
 
Aurinkoista talven jatkoa!