Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Viiden polven juhla

Aili Ruuska täytti 97-vuotta laskiaisena 8.3. Lämminhenkiset, mukavat ja historialliset juhlat suvun kesken vietettiin viikonloppuna Rinta-Kokossa.


Syntymäpäiväonnittelut Aili RuuskalleAnna on 90-vuotias

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Anna on 90-vuotias

4.3.2011 Olavi Vallivaara

Anna Sofia Pillikko täytti 90 vuotta perjantaina 4.3.2011. Hän asuu kotonaan Kyyjärven Mäntykummussa, jossa juhlia vietettiin läheisten ystävien kanssa.

Anna Pillikko e. Jääskeläinen on syntynyt 4.3.1921 Kyyjärvellä. Isä ja äiti olivat muuttaneet silloisen Karstulan Kyyjärvelle ja valinneet asumapaikaksi Nopolanjoen varresta Tampparin paikan, johon rakennettiin asunto ja työpaikka. Aapeli isä oli ammatiltaana nahkuri. Anna muisteli lapsuutensa aikaa ja monia isoja tynnyrejä kodissaan, jossa nahkoja liotettiin. Anna on enää elossa sisarussarjasta, josta lapsena kuoli muutama. Arvo perheineen ja Aili sisar perheineen ovat myös asuneet Kyyjärvellä. Anna vihittiin avioliittoon vuonna 1950 kyyjärveläisen Tauno Pillikon kanssa. Avioliitosta syntyivät lapset: Hannu, Anneli ja Hanna. Ensin asuttiin Annan kodissa ja 1950-luvun puolessa välin valmistui uusi koti Mäntykumpu.

Anna naurahdellen kertoi, että hän ei ole pitkästi muuttanut. Jokivarresta vain Mäntykumpuun. Yhdessä puolison kanssa on asuttu Mäntykumpua. Anna hoiti lapset ja karjan ja yhdessä viljeltiin maata ja Tauno puoliso työskenteli kodin ulkopuolella. Tauno nukkui pois syksyllä 1988. Anna on saanut olla aika terve. Hän vielä tekee ruuan itse, mutta hapanleivän teko on nyt saanut jäädä. Toivotamme Annalle Onnea ja siunausta uudelle vuosikymmenelle.