Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Laura ja Olli vihittiin avioliittoon

17.3.2011 Olavi Vallivaara

Laura Maria Katajamäki ja Olli Ilmari Takanen vihittiin avioliittoon Karstulan kirkossa lauantaina 12.3.2011.

Häämusiikin soidessa Karstulan kirkossa Lauran isä, Esa Katajamäk,i talutti tyttärensä sulhaselle, Olli Takaselle. Lauran kotikirkossa, Karstulan kirkossa, heidät vihittiin kristilliseen avioliittoon. Jo lukioaikana nuoret tutustuivat toisiinsa ja yhteistä tuttavuutta ennen vihkimistä oli kymmenisen vuotta. Olli Takanen on Kyyjärveltä, Arja ja Heikki Takasen poika. Ollin pappa, Eino Takanen, vihittiin syksyllä 1943 samassa paikassa avioliittoon Elvin kanssa. Eino olikin häissä paikalla.

Avioliittoon vihkimisen toimitti Ollin rippipappi,Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Kyyjärven kanttori Minna Erkkilä, joka esitti myös yksinlaulua, suntiona toimi Tuula Leppänen Karstulasta. Bestmannina oli Ollin vanhempi veli Mika.

Laura ja Olli Takasen koti on Espoon Leppävaarassa. Olli on  ammatiltaan kokki ja on kunnostautunut monissa kilpailuissa "mestarikokkina". Laura on puolestaan kaupallisella alalla. Vihkimisen jälkeen  hääjuhla vietettiin Karstulan Suojalla. Juhlassa oli vanhempien ja sisarusten lisäksi sukulaisia, ystäviä sekä muita läheisiä. Toivotamme Lauralle ja Ollille Onnea ja siunausta avioliittoon!

Kuvat on ottanut Jarmo Ahonen