Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NopolaNews2.0: Ei jatkoon!

Tällä kertaa kävi samalla lailla kuin Idolsissa huonolle laulajalle - ei jatkoon! NopolaNews2.0 kehitysversion ideat eivät riittäneet Helsingin Sanomain Säätiön tuomaristolle.


Netti-TV:ssä tänään suoraa lähetystäVideovaraston avajaiset

Yhteistyökumppanit

Videovaraston avajaiset

19.2.2011 Veikko Huumarkangas

NopolaNewsin kehitys jatkaa kulkuaan. Kevään kuluessa on sivustolle luvassa monenlaisia uudistuksia.
Ensimmäisenä julkaistaan NopolaNewsin videovarasto.

NopolaNewsin suorat IP/Netti-tv lähetys lähetetään Kaustisella olevalle palvelimelle. Palvelin jakaa streamin eri operaattoreiden verkkoon IP-tv:een, sekä NopolaNewsin netti-tv:een. Lähetyksen alussa voidaan palvelimelta käynnistää lähetyksen tallennus. Lähetyksen päätyttyä tallennus katkaistaan, minkä jälkeen tallennus on nähtävissä uusintana.

Jo noin 2-3-kk ajan on NopolaNewsin suorat lähetykset tallentuneet Kaustisilla olevalle palvelimelle. Tallenteiden määrä on kasvanut noin 20kpl. Videovaraston toimintaa on testattu tuon ajan, eikä sen toiminnassa ole ilmennyt mitään isompaa hämminkiä.

Videovarastossa ei ole vielä erillistä käyttöliittymää, mutta sekin on luvassa kevään kuluessa.

Kun menet sivustolle http://virta.nopolanews.fi/flash avautuu sivusto, jossa videot ovat alekkain siten, että uusin video on alimmaisena. Klikkaamalla talletus päivämäärää video avautuu yllä olevaan ikkunaan. 

Sivuston löydät myös aukaisemalla Netti-tv sivuston. Oikealla näet linkin katso tallenteita, sitä klikkaamalla videovarasto sivu avautuu.

Varastosta löytyy tällä hetkellä ainakin jääkiekkoa, lentopalloa, Kyyjäen kunnanvaltuuston kokous jne. Saattaa siellä olla vielä joitain testipätkiäkin.

Terve menoa katsomaan videoita ....