Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon

Palmusunnuntaina muistellaan Jeesuksen tuloa Jerusalemiin. Hiljaisella viikolla seurataan joka ilta Kristuksen kärsimystietä, joka huipentui Pitkänperjantain ristintapahtumiin. Kotikirkkomme alttarilla oleva ristiinnaulittu Jeesus kutsuu meitä "ristin miehen" seuraan. Jeesus kärsi, kuoli ja ylösnousi meidän tähtemme.


Saisinko pankkikorttinne tunnusluvun ja sosiaaliturvatunnuksenne?Uusi koti siunattiin kinkereilläNuorille kesätöitäNaistenpäiväTerveisiä vankilastaHokkalan kinkerit PohjosellaRippikoululaiset keräsivät 404 euroa Yhteisvastuulle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rippikoululaiset keräsivät 404 euroa Yhteisvastuulle

1.4.2011 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Rippikoululaisten torstai-iltainen Yhteisvastuukeräys kirkonkylällä sujui hienosti! Keräystulos oli 404, 65 euroa! Kiitos rippikoululaiset! Ja kiitos kaikille ovensa ja lompakkonsa avanneille! Pienistä puroista syntyy suuri virta.

Yhteisvastuukeräys jatkuu vielä. Listakeräysaikaa on huhtikuu, mutta muuten yhteisvastuutilaisuuksia on vielä toukokuussakin. Ja muistakaa Yhteisvastuuarvat! Niitä on myynnissä apteekissa, pankissa, Essolla ja Kylätuvalla huhtikuun ajan.