Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon

Palmusunnuntaina muistellaan Jeesuksen tuloa Jerusalemiin. Hiljaisella viikolla seurataan joka ilta Kristuksen kärsimystietä, joka huipentui Pitkänperjantain ristintapahtumiin. Kotikirkkomme alttarilla oleva ristiinnaulittu Jeesus kutsuu meitä "ristin miehen" seuraan. Jeesus kärsi, kuoli ja ylösnousi meidän tähtemme.


Saisinko pankkikorttinne tunnusluvun ja sosiaaliturvatunnuksenne?Uusi koti siunattiin kinkereilläNuorille kesätöitäNaistenpäiväTerveisiä vankilastaHokkalan kinkerit PohjosellaRippikoululaiset keräsivät 404 euroa Yhteisvastuulle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hokkalan kinkerit Pohjosella

4.4.2011 Olavi Vallivaara

Hokkalan kinkerit oli sunnuntaina 3.4. Anna Pohjosen kodissa.

Kinkerit oli samalla Anna Pohjosen "muuttoseurat". Anna muutti kinkerien jälkeen Kyyjärvelle asumaan. Hokkalan on ollut hänen kotikylänsä  syntymästä saakka. Aikanaan hän muutti Kotaselta naapuriin Pohjoselle, kun Kaukon kanssa vihittiin avioliittoon. Anna on elänyt jo pitkään yksin ja iän sekä sairauden myötä oli nyt muutettava Kyyjärven kirkonkylälle.

Kinkereillä oli leppoisa tunnelma. Keskusteltiin "pyhä" aiheesta. Todettiin mm. maallistumisen olevan tosiasia, mutta meidän päivinäkin ihmisillä on pyhiä asioita. Raamattu on pyhä kirja, kirkolliset toimitukset ja Jumala koetaan pyhäksi, pyhäpäivä tuntuu yhäkin pyhältä. Ei kaikki, mitä ennen oli ole pyhempää tai parempaa. Tämä päivä on tasa-arvoisempi, oikeudenmukaisempi ja monet ajalliset asiat ovat paljon paremmin. Kirkossakin saa istua, millä paikalla haluaa.

Syyskesällä on 26.8.klo 18.30 syysillan hartaus Hokkalan kodalla. Kirkkopyhä järjestetään syksyllä yhdessä vehkaperäisten kanssa ja Nuutinpäivänseurat Lassilassa. Kiitokset Annalle ja taustavoimmille kinkereistä!