Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuoriso- ja liikuntatoimen avustukset 2011

9.3.2011 Pirkko Kotanen/ sivistystoimi

Kyyjärven kunnan sivistystoimi julistaa haettavaksi seuraavat avustukset:

1. Urheiluseurojen vuosiavustukset  

Avustus voidaan myöntää sellaiselle rekisteröidylle yhdistykselle, joka kuuluu jäsenenä johonkin valtakunnalliseen keskusjärjestöön taikka muulle sellaiselle rekisteröidylle yhdistykselle, jonka sääntöjen mukaisena pääasiallisena tehtävänä on kuntoliikunnan, liikuntakasvatuksen, liikuntatieteen tai muun liikuntaa edistävän valtakunnallisen toiminnan kehittäminen.

2.  Nuorisoyhdistysten vuosiavustukset 

Vuosiavustusta myönnetään paikallisille nuorisoyhdistyksille, joiden jäsenistä 2/3 on alle 29-vuotiaita.

Vuosiavustushakemukseen tulee liittää toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2010 sekä  toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2011. Hakemuslomakkeita saa kunnanvirastolta.  Hakemukset tulee toimittaa sivistyslautakunnalle, PL 13, 43701 Kyyjärvi tai toimittaa kunnanvirastolle 12.4.2011 mennessä.  Lisätietoja avustusten hakemisesta saa kunnanvirastolta tai stj/rehtori Maija-Liisa Immoselta, p. 044-4597017 tai s-posti: maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi. 

Vuosiavustuksia 1 ja 2 myönnettäessä otetaan huomioon järjestön ja kunnan yhteistyö.

3.  Nuorisotoimen kohdeavustukset 

Kohdeavustus on kertaluonteinen avustus.  Sitä myönnetään paikallisille nuorisoyhdistyksille tai muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen. Kohdeavustusta ei myönnetä vuosiavustusta saaneelle järjestölle.  Hakumenettely kuten edellä. 

Sivistystoimi