Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Syke 140

20.4.2011 Hannu Kalliojärvi

Keski-Suomen Liikunta, kunnan liikuntoimi ja Kyky yhteistyössä järjestivät liikuntatapahtuman maanantaina.

KesLin ammattilaiset apunaan liikunnan opiskelijat rakensivat hallille temppuradan missä oli n. 25 eri suorituspaikkaa alakouluikäisille. Vauhtia ja vipinää riitti kahdeksi tunniksi. Suoritukset merkattiin ylös ja lopuksi lapset saivat palkinnoksi muistivihkoset.

Tankkaus ja huoltopisteeltä saattoi hakea lisää energiaa temppujen välissä. Samaan aikaan aikuiset osallistujat jumppasivat ja harjoittelivat tasapainoa urheilukentällä. Seuraavaksi lähdettiin sauvakävelylle ja mitattiin sykettä. Kävellessä opastettiin tekniikkaa ja sauvojen käyttöä. 

Kaikkiaan puolensataa osallistujaa nautti maksuttomasta ohjauksesta ja tarjoilusta. Yhdessä liikkuminen sai tunnustusta. Ja toivottavasti kipinä iskee ympäristöön mukanaolleiden välityksellä. Kiitokset KesLin henkilöstölle ja tapahtumaan oallistuneille.   Lopuksi mainittakoon että Syke 140-tapahtuma on KesLin ja sanomalehti Keskisuomalaisen yhteistyön tulos. Lehtihän saavutti äskettäin 140 vuoden merkkipaalun. Tapahtuma kiertää keväällä yhdeksässä maakunnan pitäjässä.