Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NettiTV:ssä: Jääkiekkoa

Vip Warrior junioriturnaukset Piispalasta jatkuvat viikonlopun ajan.Yhteistyökumppanit

NopolaNewsin iptv-näkyvyys laajenee

21.4.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Mukaan kaksi uutta aluetta, Alajärven suunta ja Laitila Varsinais-Suomesta.

Varsin pienillä säädöillä saatiin NopolaNewsin iptv-kanavan lähetykset näkymään nyt siis myös Japo Yhtiöt ja Laitilan Puhelinosuuskunnan alueella Varsinais-Suomessa. Kanavapaikka on tuo tuttu 911 ja tasosta ei tingitä eli HD:tä tarjotaan.

Japon palveluita on saataville Alajärven kaupungin lisäksi Vimpelin, Soinin ja Lappajärven kuntien alueilla sekä entisen Lehtimäen kunnan alueella, joka nykyään kuuluu Alajärveen. Laitila sijaitsee Varsinais-Suomessa mm. Uudenkaupungin lähettyvillä ja on vajaan 10.000 asukkaan kaupunki.

Laitilan Puhelinosuuskunnan kanssa kokeiltaneen todennäköisesti - ensimmäisetä kertaa muuten - NopolaNewsin kanavan välittämistä iptv:n lisäksi myös kaapeliTV-verkkoon Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin. Tuolla alueella paikallinen TV-toiminta näyttäisi olevan tuttua puuhaa, sillä Laitilan Televisiolla on erittäin pitkät perinteet paikallisesta TV-toiminnasta.

Juuri käynnistyvässä jääkiekon Mämmiturnauksessa Piispalassa pelaa PaRa eli Panelian Raikas ry, Paneliasta. Sijainti on sopivasti Laitilan liepeillä ja ne, joilla iptv näkyy jo nyt, pääsevät nauttimaan tuttujen junioireiden kiekkoilusta teräväpiirtona. Olkaa hyvä!