Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

ONNEA NOPOLA NEWS!

Siitä on kuusi vuotta, kun tämä julkaistiin.


Koivunlehtiviikko 23. - 29.5.2011

Yhteistyökumppanit

NettiTV:ssä: Motoristikirkko

21.5.2011 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Nopola Newsin ensimmäinen nettiTV- / iptv-lähetys Kyyjärven kirkosta lauantaina 21.5.2011 klo 15.00.

Nopola Newsin arkistoista löytyy juttua aiemmin kirkosta toteutetuista nettiradiolähetyksistä, joista ensimmäinen jo lähes kuuden vuoden takaa. Tänään on sitten aika testata nettiTV- / iptv-lähetystä. Kyyjärven kirkko on tietoteknisesti ajatellen varmasti yksi Suomen edistyksellisimmistä kirkoista, sillä jo vuosia sitten kirkkoon asennettiin parikaapeliverkko ja valokuituyhteydet seutuverkkoon. Nykyään nämä yhteydet mahdollistavat huippulaadukkaat lähetykset jopa HD:na eli teräväpiirtona.

Neljän kameran toteutus on luvassa ja koskapa sää näyttää suosivan, niin yksi robottikamera asennetaan ulos. Näin saadaan sankarihaudalla suoritettava seppeleen lasku ja muut juhlallisuudet kuvattua talteen.

Yhteistyö on jälleen vahvassa roolissa sillä, motoristikirkon toteutuksen ovat ideoineet Kyyjärven Moottoripyöräilijät ry ja Kyyjärven seurakunta. Sormet pelissä on myös MC Castlen isännällä ja emännällä. Lähetyksen toteutuksesta vastaa Kyyjärven mediamyllärit ry yhteistyökumppaneineen, joita tässä lähetykessä ovat Betset Oy, KO Tulostekniikka Oy, POP Pankki Kyyjärvi sekä naapuripitäjästä Karstulan Autokatsastus Oy.

Tervetuloa ainutlaatuiseen tilaisuuteen joko paikanpäälle tai netin kautta.

(Ps. Mikäli koneessasi on Win7 käyttöjärjestelmä ja selaimena IE8 niin saattaa käydä niin että kuva-alue näkyy ainoastaan siniharmaana. Tuolloin kannattaa naputella jopa useampaan kertaan F5-painiketta, selaimen Päivitä-painiketta tai jopa käynnistää selain kokonaan uudelleen. Muilla käyttöjärjestelmillä ja selaimilla ongelmaa ei pitäisi ilmetä. Ongelma pyritään korjaamaan seuraaviin lähetyksiin mennessä.)