Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pouta

Runo on Annikki Kujalan kirjasta Sitä se on, sinisilmäYhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Vanhat vaatteet kiinnostaa

8.6.2011 Suvi Kantonen

Markkinoilla tuulahduksia menneiltä vuosilta, kyyjärveläisten mallien kanssa esitellään eri vuosikymmenien asusteita.

Kyyjärven markkinoilla 23.7 on esillä myös vaatteita ja asuja menneiltä vuosikymmeniltä aina tämän ajan kuumaan muotiin asti. Nyt tarvitaan kovasti kaikenkokoisia-ja näköisiä asusteita, joita voimme näytöksessä käyttää. Jos sinulla itselläsi on tallessa, tai jollain tutullasi vanhoja asusteita, kenkiä, hattuja ym eri vuosikymmeniltä, niin soita Tuula Härköselle 0407251705, tai Dagmar Alaselle 0405078753. Voit myös viedä niitä suoraan kylätuvalle ja pistää pussiin nimen muotinäytökseen, niin kokoamme vaatteet siellä kasaan. Huomio, tarvitsemme niitä vain lainaan, joten saat omasi näytöksen jälkeen takaisin. 

Auttakaahan meitä siis, että saamme kunnon näytöksen tästäkin. Asuste Nikita ja Paletti-Sport ovat lupautuneet mukaan tämän hetken kesäasusteilla. Eniten kaipaamme sota-ajalta aina vuoteen 1990 saakka asuja, Toki sitäkin vanhemmat käy, jos vain vielä joltakin löytyy.
Lisätietoja annan itsekin mielelläni numerossa 0400564954